Seçkin Özdemir ile başrollerini paylaştığı Baş Belası dizisi final yapan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu'ndan bomba bir itiraf geldi. 31 yaşındaki Helvacıoğlu, 20 gün önce sevgili Eser Alp'ten ayrıldığını açıkladı.

Hem güzelliğiyle hem de başarısıyla son zamanlarda adından sık bahsettiren ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

31 yaşındaki Helvacıoğlu sevgilisinden ayrıldığını itiraf etti.  Evinin kapılarını hayranlarına açan güzel oyuncu, Özcan Deniz ile yaşadığı polemik, biten ilişkisi ve canlandırmak istediği oyuncu Ayşen Gruda hakkında konuştu.

İşte İrem Helvacıoğlu'nun açıklamaları...

Evini gezerken fotoğraf köşesinde tüm rol arkadaşlarıyla fotoğrafı olmasına rağmen "Seni Çok Bekledim" adlı diziye başrolü paylaştığı Özcan Deniz'le fotoğrafına yer vermeyen İrem Helvacıoğlu o konuyla ilgili soruya, şöyle yanıt verdi:

"Arkadaş olmak benim için çok büyük bir adım. Bazı insanlarla tanışırsın, illa ki zaman geçirdiğin herkesle arkadaş olamazsın. Biriyle tanıştın diye arkadaş olmana gerek yok."

ESTETİĞİM YOK, BOTOKSUM VAR

Kimi zaman estetikli olduğu iddia edilen İrem Helvacıoğlu bu konuya ilişkin soruya ise, "Estetiğim yok ama botoks yaptırıyorum. Dudaklarım iri olduğu için hep estetik sanılıyor ama değil. Çenem de doğuştan sivri. Alnımda net çizgiler olduğu için ifademin önüne geçmemesi için botoksla kapatıyorum" dedi.

ESER ALP'TEN 20 GÜN ÖNCE AYRILDIM

Karşı cinste bencillikten hiç hoşlanmadığını söyleyen ünlü oyuncu, konu aşktan açılmışken kalbinin boş olduğunu söyledi ve sevgilisi Eser Alp'ten ayrıldığını itiraf etti.

O KONULARA GİRMEYELİM

Helvacıoğlu, ayrılığın detaylarına ilişkin konuşmak istemezken, "Barışma ihtimaliniz var mı?" sorusuna, "O konulara girmeyelim" diyerek yanıt verdi. Güzel oyuncu sevgilisinden henüz 20 gün önce ayrıldığını da söyledi.

Kaynak: Milliyet

Editör: TE Bilişim