Acun Ilıcalı'dan gelen teklife olumlu yanıt verdi.

Seneler önce televizyon ekranlarının başarılı ismi olarak görülen Özgü Namal, oyunculuğu bırakmıştı. Eşi Serdar Oral ile evlenmenin ardından Muğla Köyceğiz'e taşınmış ve iki çocuğuyla beraber köy hayatı yaşıyordu.

Geçtiğimiz haftalarda ise Özgü Namal, eşinin ölümüyle yıkıldı. Eşi Serdar Oral, geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu. Oral'ın ani ölümüyle yıkılan Özgü Namal, 7 yıl sonra dizi setlerine dönmek için hazırlıklara başladı.

Mustafa Uslu'nun yapımcılığını üstleneceği dizinin adı Hükümsüz... Birsen Altuntaş'ın haberine göre; güçlü bir kadının hikayesini anlatacak olan dizinin senaryo yazarı Oğulcan Kırca.

Acun Ilıcalı'nın yılbaşında hayata geçireceği Exxen adlı dijital platform için çekilecek olan dizinin yönetmen koltuğunda ise Ömer Faruk Sorak'ın oturacağı konuşuluyor.

Öte yandan yoga ve nefes terapisti olan Serdar Oral, geçtiğimiz haftalarda kalp krizi geçirmişti. Hastaneye kaldırıldı ancak yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

Büyük acı yaşayan Özgü Namal, korona virüs salgını nedeniyle az kişinin katıldığı cenazeye, iki çocuğu dolayısıyla katılamamıştı. Namal, mezarlığa ''Biricik eşim ve babamız'' yazılı bir çiçek göndermişti.

Ayrıca Serdar Oral'ın yaklaşık 10 yıl önce de kalp krizi geçirdiği hatta kalbinin durduğu ortaya çıktı.

İddialara göre, Serdar Oral'ın cansız bedenini ise ilk fark eden Özgü Namal oldu. Namal, banyodan çıktığı an eşi Serdar Oral'ın cansız bedeniyle karşılaştı. 

Geçtiğimiz haftalarda Özgü Namal acı kaybının ardından ilk kez görüntülendi. Özgü Namal'ın saçlarına düşen aklar dikkat çekti.

Namal, acı olay sonrası ilk kez Beykoz Kavacık'ta görüntülendi. Oyuncunun yanında çocukları Nefes Oral ve Elem Su Oral ile bakıcıları vardı. 

Karşısında muhabirleri görünce şaşıran Özgü Namal, yanında oğlu ve kızı olması nedeniyle soru sorulmaması için el işareti yaptı. 

Özgü Namal, ''Nasılsınız?'' sorusuna, ''Hayırdır?'' cevabını verip, tepki gösterdikten sonra aracının direksiyonuna geçti ve uzaklaştı.

Özgü Namal: 28 Aralık 1978’de İstanbul Üsküdar’da doğdu. Selanik kökenli olan annesi Akile Namal emekli bir devlet memuru, Makedonya kökenli babası Kubilay Namal ise emekli bir tüccardır.

1997 yılında profesyonel olarak Masal Gerçek Tiyatrosu’nda çocuk oyunlarıyla tiyatro oyunculuğuna başlamıştır. Üsküdar Cumhuriyet Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Namal, daha önce Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda da oyunculuk eğitimi almıştır.

Sinema ve tiyatro en büyük tutkusuyken, fotoğrafçılık da hobileri arasında yer almaktadır. Kurtlar Vadisi Dizisinde Polat Alemdarın sevgilisini canlandırdığı Elif Eylül karakteriyle geniş kitlelerce tanınmıştır. 2005’te rol aldığı Kiralık Oyun adlı tiyatro oyunundaki performansıyla Afife Tiyatro Ödülleri’nde yardımcı rolde yılın en başarılı müzikal ya da komedi kadın oyuncusu ödülünü elde etti.

Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin 2014-2015 sezonuna jüri olarak katılmıştır. 2002-2008 yılları arasında Oktay Kaynarca ile evliydi. 2014’te Ahmet Serdar Oral ile evlendi ve 2 çocuğu oldu. 6 Ekim 2020’de Ahmet Serdar Oral, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Editör: TE Bilişim