Geri adım atan ikiliden Erbil, basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları yanıtladı ve kavganın perde arkasını anlattı.

Her şey Mehmet Ali Erbil'in, "Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hâlâ çalıştırıyorlar" sözünü Instagram'da paylaşmasıyla başladı.

Bunların üzerine Seda Sayan, Erbil'in Tuğba Coşkun ile evli olduğu dönemde evlerindeki hizmetçi kadına tecavüz ettiğini iddia etmişti. 

Eski dostunun bu suçlamaları sonrası Sayan, "Allah ıslah etsin. Allah müstahakını versin. Keşke başına gelenlerden ders çıkarıp kirli ruhunun temizlenmesi için çaba sarf etseydi. Ama maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor" ifadelerini kullandı.

Masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için...

Kızgınlığı geçmeyen Seda Sayan, bu kez sosyal medya hesabından Erbil'e ağır bir suçlamada bulundu. Ünlü şovmenin evdeki hizmetlisine tecavüz ettiğini belirten Seda Sayan, “Tuğba ile evli iken evdeki hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Dahası var, bence işine bak ruhunu arındır. Ayrıca bu olay da benim geçmişimi kirli yapmaz. Zaten boşanma nedenin bu olay olduğu için tüm yakınındaki eşlerin, ailen herkes olaya vakıftı. Hepsi seni kurtarma peşindeydi. Ben dış kapının mandalıydım. Geçmişi kirli olan sensin" yazdı.

Özür dilerim

Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan'ın bu iddiaları sonrası, "Seda benim kardeşimdir. İlaçların tesiriyle bir yanlış yaptım. Özür dilerim. Aramıza kimse giremez” diyerek gerilimi sonlandırdı.

İftira değil, yanlış açıklama oldu

Mehmet Ali Erbil'in özrü sonrası Seda Sayan geri adım attı. Ünlü sanatçı, "Şahsıma yapılan çok ağır hakaretlerden sonra öfkeyle, ayrılık sebebi olan aldatma olayını tecavüz diye yanlış dile getirdim. İftira değil, yanlış açıklama oldu" dedi.

Mehmet Ali Erbil, dostlarıyla birlikte önceki gün bir restoranda görüntülendi. Son günlerde çıkan haberlerle ilgili Erbil, sessizliğini bozdu.

Bu leke ile yaşamak kolay değil

Soruları yanıtlayan ünlü Şovmen, “Seda Hanım'la süt liman her şey. Kendisi Miami'de gelince barışma yemeği yapacağız ailecek. Kızlarım onun çocukları gibidir. Oğulcan'ı biz büyüttük. O derece arkadaşız. Sinan benim ev arkadaşımdı. Çok eskiden beri tanışıyoruz Seda ile... Benim sosyal medya ile ilgili çok bir bilgim yok. Seda bunun açıklamasını yaptı. Benim iki tane kızım var, bu leke ile yaşamak kolay değil.

50 yıllık sanat hayatımda böyle bir durumla anılmadım. Biz 35 senedir Seda ile birlikteyiz, akraba gibiyiz. Onun annesi benim annem gibidir. Ben onun annesine 'anne' derim. Çocukları da benim çocuğum gibidir.

Miami dönüşü Seda ile yemek yiyeceğiz, bize yakışmaz küslük. İkinci, üçüncü şahıslar tahrik etti bizi. Bu dostluk öyle kolay kolay bozulmaz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim