Kendisini şişman ve seksi olarak tanımlayan sosyal medya yıldızı Jilly, fazla kilolarını eleştirenlere iç çamaşırlı paylaşım yaparak yanıt verdi. Jimmy, yapılan yorumları 'şişman ve mutluyum' sözleriyle ti'ye aldı.

Sosyal medya fenomeni Jilly, kendisini eleştirenlere beden pozitifliği paylaşımlarıyla cevap verdi. İç çamaşırlı, mayolu ve şık kıyafetleriyle paylaşım yapan Jilly, sosyal medya kullanıcılarının bedenlerini ve kendilerini sevmeleri için yol göstermeye çalıştığını söylüyor.

ALINACAK DERS: BEN ÇOK SEKSİYİM, SEN DE ÖYLESİN!

TikTok’ta vücut olumlaması ve beden pozitifliği üzerine çalışmalar yapan 21 yaşındaki sosyal medya fenomeni fazla kilolarını eleştirenlere ilginç bir yanıt verdi. Sosyal medyada bulunan 20 bin takipçisinin aksine geri kalan kullanıcılardan fazla kiloları nedeniyle nefret yorumları aldığını dile getiren Jilly, son gönderisinde iç çamaşırıyla kameralara gülümsediği bir pozunu paylaştı. Jilly gönderisine, “Alınacak ders: Ben çok seksiyim, sen de öylesin! Kimsenin sana aksini söylemesine izin verme. Aslında karnıma özel teşekkür etmeliyim” notunu ekledi.

ŞİŞMAN VE MUTLUYUM

Sosyal medyada genellikle vücut hatlarından utanması gerektiğine yönelik olarak yorumlar aldığını vurgulayan Jilly, “Mutlu ve sadece var olan şişman bir insandan nefret etmekten gerçekten yapacak daha iyi bir şeyiniz yok. Siz şişman fobikler kendinize daha iyi bir hobi edinin” dedi.

20 bin takipçisi bulunmasına rağmen Jilly’in gönderileri yarım milyona yakın izlenmeye ulaşıyor ve 100 bin beğeni topluyor.

Editör: TE Bilişim