Oktay Kaynarca isyan etti: Saçmalık, iğrençlik!

Usta oyuncu Oktay Kaynarca (55), 25 yaşındaki sevgilisinin hamile olduğu iddiası üzerine sosyal medya üzerinden sert bir açıklama yayınladı.

Oktay Kaynarca, hakkında çıkan bir iddianın sosyal medyada büyümesi üzerine, Gıyabımda asılsız haber yapan hesapların kapatılması için yasal süreci başlattım açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncunun, Instagram hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

Sosyal medya insanların kendilerini kendi istedikleri gibi ifade edebilmenin özgürce yaşandığı bir alan ve bence de önemli bir mecra.

Ne yazik ki bu alanda da hemen ard niyetle çalışan, bu ard niyetlerini dikkat çekmek, sözüm ona takipçi sayısı arttırmak adına iğrenç boyutlara taşıyan ne olduklarını anlamakta zorlandığımız kişi ve kişiler tarafından yönetilen hesaplar, şer ve gıybet üzerinden beslenerek insanların hayatlarına mutsuzluk da katıyorlar.

Her sabah kalktığımızda gün geçmiyor ki bir saçmalık, bir iğrençlik, bir yalanla karşılaşmayalım. Artık sosyal medya hesapları sahiplerinin sorumluluğunda olmalı yani hesap sahiplerinin kimlikleri tescil edilmelidir ki yasal düzenmeler doğrultusunda sorumluluklarını bilsinler.

Kendi adıma söylemek isterim ki, kendimle ilgili benden duymadığınız herşey yalandır ve benim adıma bunu yapan herkesle ilgili yasal mücadelem devam edecektir.

Editör: TE Bilişim