İstanbul'da Uğur Biroğlu, tartıştığı ağabeyi Mesut Biroğlu (50) ve annesi Şükran Biroğlu’nu (70) ellerini bağladıktan sonra bıçaklayarak öldürdü. Öz oğlu tarafından öldürülen Şükran Biroğlu’nun 2 yıl önce gelini ile birlikte Zuhal Topal’la Sofra’da programına katıldığı ortaya çıktı. Mesut Biroğlu’nun eşiyle birlikte Zuhal Topal’la Sofra’daya katılan Şükran Biroğlu, yarışmayı birincilikle tamamlamıştı.

İstanbul Eyüpsultan'da madde bağımlısı olduğu iddia edilen Uğur Biroğlu, tartıştığı ağabeyi Mesut Biroğlu (50) ve annesi Şükran Biroğlu’nu (70) ellerini bağladıktan sonra bıçaklayarak öldürdü. Biroğlu cinayetten sonra cesetlerin başında bir süre bekledikten sonra teslim oldu. Annenin 2 yıl önce FOX TV'de Zuhal Topal'ın sunduğu "Sofrada" yemek yarışmasına katılarak birinci olduğu ortaya çıktı.

ZUHAL TOPAL’DAN PAYLAŞIM

Şükran Biroğlu’nun oğlu tarafından katledilişi ardından programına katıldığı Zuhal Topal da paylaşımda bulundu. Zuhal Topal, yaptığı paylaşımda “İnanamıyorum Şükran teyzemi kaybetmişiz. Ah canım benim o kadar tatlı, o kadar hayat doluydu ki… Böylesi bir son olmadı. Ben seni hep o şen kahkahalarınla hatırlayacağım. Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim