Ünlü müzik adamı Alper Atakan kurucusu olduğu yapım şirketi Boss Records etiketi ile ilk star adayı Yansı'yı son dönemin başarılı isimlerinden Hande Ünsal'a ait 'Haklı Haksız' şarkısı ile müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Uzun yıllardır müzik sektöründe yaptığı düzenleme ve prodüksiyon çalışmaları ile adını duyuran ünlü prodüktör Alper Atakan kendi müzik yapım şirketi "Boss Records''u kurdu. Mehmet Erdem başta olmak üzere Demet Akalın, Ziynet Sali, Deniz Seki gibi bir çok star ile çalışan ünlü prodüktör genç yeteneklere imkan sağlayacağı şirketin ilk star adayı olarak güzelliği, dikkat çekici fiziği ve büyüleyici sesi ile yeteneğine çok güvendiği adından söz ettireceğine, önünün çok açık olduğuna inandığı ''YANSI''yı seçti.

İlerleyen dönemlerde; sesi ile olduğu kadar farklı tarzı ve güzelliği ile adını çok daha sık duyacağımız YANSI, sözü. ve müziği Hande Ünsal, düzenlemesi ise Alper Atakan imzası taşıyan ''Haklı Haksız'' şarkısını dinleyicilerin beğenisine sunmanın heyecanını yaşıyor. Boğaziçi Üniversitesinde Turizm Otelcilik bölümünde okurken müzik tutkusu daha ağır basan YANSI mezun olduğu mesleğinden vazgeçip müzik hayatında var olmayı tercih ediyor.

Genç yetenek YANSI'nın 7 farklı kostüm giydiği ve sıradışı tarzını ortaya koyduğu ''Haklı Haksız''ın video klibi ise İlay Alpgiray yönetmenliğinde oldukça kalabalık 35 kişilik bir ekiple, yaklaşık 22 saat süren çekimlerle ve tabii ki göz dolduran sahnelerle tamamlanıyor.

Alper Atakan prodüktörlüğünde hazırlanan YANSI'nın ilk tekli çalışması ''Haklı Haksız'' 26 Ekim Pazartesi Boss Records etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında, radyolarda ve Netd Youtube kanalında yayında!

Editör: TE Bilişim