ÜNLÜ DJ‘DEN YENİ SİNGLE ''BASE ROCK'' YAYIMLANDI

Avrupa ve Türkiye gündeminde uzun süre yer alan, youtube da 9 milyona ulaşan Umut Timur ile yaptığı single çalışması ile beğenilen, Ömer Topçu ile İzel‘in ‘’Dayanamam‘’ adlı şarkısını tekrar coverlayan genç ve başarılı Dj Onur Suygun pandemi dönemini boş geçirmedi. ’’Base Rock‘’ adını verdiği single çalışmasını video klibiyle müzik severlerin beğenisine sundu.

Avrupa‘da ve Türkiye‘de performansları ve single çalışmaları ile dikkat çeken, uzun yıllardır  yaptığı başarılı çalışmalarla isminden  söz ettiren Onur Suygun, ‘’Base Rock’’ isimli şarkısını çıkardı.

Corona dönemi başladığından beri müziğe odaklanan ve daha farkli müzikler yapma kararı alan Onur Suygun Türkçe Pop’dan sonra en sevdiğim Müzik türü dediği House Müziği’ni seçti. Yaklaşık 2 aylık çalışmasının ardından  ‘’Base Rock’’ adli şarkımı  sizlerin huzuruna sunuyorum dedi.

Sevenlerinden tam not alan genç ve yakışıklı Dj Onur Suygun önümüzdeki günler de  de yeni çalışmalarını dinleyici ile paylaşacağını  belirtti.

Onur Suygun‘un yeni şarkısı ve video klibi ‘’Base Rock’’ spotify, youtube ve tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Onur Suygun Biyografi

Onur Suygun, 1991 Almanya dogumlu. DJ’lige 16 yasinda Bilgisayarda Remix yaparak basladı. 18 yasinda ilk sahne teklifi geldi, ve ardından bu teklifler devam etmeye basladı. 2014 yilinda normal işini birakip sadece DJ’lige ve Aranjör’lüge devam etme karari aldi. 2015 yilinda Umut Timur ile single çalışması cikti, Klip'de Milli Futbolcu HAKAN ÇALHANOĞLU yer aldi. Sarki tüm Avrupa’da ve Türkiye’de cok begeni aldi, Youtube’Da 9 Milyon’a ulasti. Bu sarkidan sonra Almanya harici Ingiltere, Avusturya, Isvicre ve Türkiye’de sahne performansları başladı .Haftanin 4 günü 4 farkli sehirlerde sahne almaya basladi. Daha sonra 2018 yilinda Ömer Topcu ile Izel’in sevilen sarkisi ‘’Dayanamam’ı tekrar  Cover’ladı. Sahnelerde caldiği  şarkilar 90% Türkce Pop ve 10% RnB.

Editör: TE Bilişim