Arabesk Müziğin Yeni Nesildeki En Başarılı Temsilcisi Derya Bedavacı İlk Kez Harbiye Sahnesi'ne Çıktı.

Eve Müslüm Gürses Kasedi Girdi, Kafam Değişti

Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla gerçekleşen "Harbiye Yıldızlar Geçidi" serisinde dün akşam sahne Derya Bedavacı'nındı.

Kendi yazdığı şarkılar ve yaptığı coverlar ile sahne performanslarının yanı sıra dijital platformlarda da rekor dinlenme/izlenme sayılarına ulaşan, yeni nesil arabesk müziğin en güçlü kadın yorumcusu Derya Bedavacı, kariyerinin ilk Harbiye Açıkhava konserinde seyircisiyle buluştu. En son yayınladığı "Kalbimi Kırıyorlar Anne" teklisi ile milyonlar tarafından dinlenen Derya Bedavacı, Harbiye konserine de bu şarkı ile başladı.

Derya Bedavacı gecede Cihan Nacar tasarımı siyah ve turuncu iki ayrı kostüm ile sahneye çıktı. Pandemi dönemini yeni şarkılar yaparak geçirdiğini dile getiren Bedavacı, çocukken evlerine giren bir kasetçalarda Müslüm Gürses'i dinledikten sonra kafasında çok başka bir yelpaze açıldığını söyledi ve Müslüm Gürses'in "Güldür Yüzümü" şarkısını yorumladı. Kemik bir dinleyici kitlesine sahip olan Derya Bedavacı'yı izlemeye gelenler Harbiye'nin ambiansında melankolik, romantik ve samimi şarkılarla dolu bir gece yaşadı.

"Harbiye Yıldızlar Geçidi"

Editör: TE Bilişim