İpek Özcan, sözü, müziği ve düzenlemesi kendisine ait 2.single çalışması “Laf Cambazı” ile 3 Temmuz Cuma günü müzikseverlerle buluştu.

İstanbul Üniversitesi Endüstri Mühendisliği eğitimini bitirdikten sonra tiyatro ve müzik eğitimi aldı ve Beşiktaş Kültür Merkezi bünyesinde tiyatro oyunlarında oynadı. Bir yandan oyunculuğu devam ederken bir yandan da çocuk yaşlardan beri devam ettirdiği yazarlığa ve müziğe sıkı sıkı tutundu. İlk çalışması “Söylesene Sadece”yi 8 Haziran 2020’de yayınladı. Hayatına oyunculuk, yazarlık ve besteler kattığı yıllardan sonra artık kendi yazdığı şarkıları dinleyicilerle buluşturmaya devam ediyor.

Genç yorumcu yeni şarkısını “Laf Cambazı enerjik ve olumlu bir şarkıdır. Bu enerjik şarkı synthwave pop efektleri içererek insanları dans ettiren bir pop şarkısıdır. Şarkı, kelime oyunları ile kadınları tavlamaya çalışan çapkın erkeklerle dalga geçmekten hoşlanan insanları anlatıyor. Kadın vokal başından geçen ve sıkça duyduğu sözlere ait deneyimleri anlatarak eğlenceli bir atmosfer yaratıyor. Bass gitar ve synth klavyenin tonları harika davul ve vokalle birlikte müziğe renk katıyor” sözleriyle açıklıyor.

Avrupa Müzik markası ile yayımlanan yeni çalışmayı tüm dijital platformlarda bulabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim