Son olarak "Maya" isimli albümünü müzikseverlerle buluşturan Mabel Matiz, uzun bir aranın ardından 'Toy' adlı yeni single çalışmasını sevenlerinin beğenisine sundu.

 Sözü Mabel Matiz'e  müziği ise  Mabel Matiz ve DJ Artz2a ait olan şarkının  düzenlemesinde de  DJ Artz imzası bulunuyor. Yine otantik çizgilerin olduğu şarkıya yönetmeliğini Osman Özel'in yaptığı bir de klip çekildi.

TOY SÖZLERİ

hay dedim böyle bahta sürmeli, sürmeli, sürmelim aman sen tabip, ben mi hasta? sar beni, sar dedim, ondur da hemen yol yol yüreğim yol benim yüreğim yol yol yüreğim yolverin gideyim hallarım toy ama sevdadır çiçeğim açmadım ki daha kendimden geçeyim hallarım toy ama sevdadır çiçeğim açmadım ki daha şu serden geçeyim güzeldim, ağlatıldım ol dedi, ol dedi, ol dedi Allah olmanın yükü başta ölmedim, ölmedim, ölmedim vallah yol yol yüreğim yol benim yüreğim yol yol yüreğim yolverin gideyim hallarım toy ama sevdadır çiçeğim açmadım ki daha kendimden geçeyim hallarım toy ama sevdadır çiçeğim açmadım ki daha sar beni gerçeğim

Editör: TE Bilişim