Hicran, Şeytanın Gözyaşları ve Paramparça adlı dizilerin müziklerindeki yorumculuğu ve Suzan Kardeş sahnelerinde eşsiz vokaliyle sesine aşina olduğumuz Nilay Öncüloğlu, bu başarısını solo kariyerinde attığı adımlarla güçlendiriyor.

Düzenlemeleri Okay Barış, mix ve mastering’i Çağatay Kehribar’a ait olan Hazan’ın klip yönetmenliğini Serap Ayık üstleniyor. Projede Nilay Öncüloğlu’na styling tarafında Pelin Gülsoy, fotoğraf çekimlerinde ise Safa Gülsoy eşlik ediyor.

Şarkının video klibinde duygusal bir ayrılık hikayesine hayat veren Nilay Öncüloğlu, dinleyenlerini sarsıcı bir proje ile buluşturuyor.

Sezen Aksu imzalı Hazan ile ilgili heyecanını ifade eden Nilay Öncüloğlu, projesi hakkında şu sözleri belirtiyor; ‘’Şüphesiz bütün Sezen Aksu şarkıları birbirinden özel ve hepsi çok kıymetli. Ancak benim için Hazan’ın yeri ve önemi bambaşka. Böyle büyük bir ustanın şarkısını yorumlayabilme şansına sahip olduğum için inanın çok mutluyum. Bu benim çocukluk hayalimdi. Bu hayalin gerçekleşmesinde bana büyük destek veren Suzan Kardeş’e ayrıca teşekkür etmek isterim. Bir gün sürpriz bir telefon ile beni Sezen Aksu ile görüştürdü. Rüya gibi bir görüşme oldu. İstediğim bir şarkısını bana hediye edeceğini söylemesi ise hayatımda aldığım en güzel haberdi. Bunun için bu şarkı hayatımın en önemli projesi.’’

Nilay Öncüloğlu’nun yepyeni şarkısı Hazan, 8 Aralık Çarşamba günü itibariyle DMC etiketi ile tüm dijital müzik platformlarında yayında!

Editör: TE Bilişim