Geçtiğimiz Ocak ayında 3 şarkılık maxi single çıkaran Sezen Cin Özdemir, Kızıl Gonca albümünde bulunan, usta sanatçı Sezen Aksu'nun unutulmaz şarkısı Tutuklu'yu kendine has ve içten yorumuyla seslendirdi. Tutuklu şarkısının klip çekimini tamamlayan sanatçı, sevgililer gününe özel çalışmasını 11 Şubat Perşembe günü yayımlandı.

Sezen Aksu'ya çok hayranım..

Sezen Aksu ile isim benzerliği dikkatlerden kaçmayan Sezen Cin Özdemir: ''Albüm hazırlık aşamasında değerli prodüktörüm Ozan Tügen ile repertuvar seçimine ilk olarak Tutuklu şarkısıyla başladık. Bu eseri tekrar seslendirmek ve kliplendirmek benim için büyük bir onur. Sevgili Sezen Aksu'ya çok hayranım. Onun şarkılarıyla duygularım büyüdü ve gelişti. 90'larda büyüyen nesil olarak Tutuklu şarkısı bizde de tutukluluk yaratmış olabilir. Sahnelerimde de yer verdiğim, büyük bir heyecan ile kaydettiğimiz eserin klibini geçtiğimiz günlerde tamamladık. Sevgili Sezen Aksu'dan sonra ilk defa ben kliplendirdim. Biz çekerken çok keyif aldık. Duygu yüklü bir klip oldu. Umarım sizler de beğenirsiniz.'' sözleriyle klip heyecanını dile getirdi.

Kayhan Başoğlu’nun yönetmenliğinde çekilen klibin görüntü yönetmenliğini Taylan Adıyaman üstlenirken, klibin prodüksiyonu ise Parlakgöz Prodüksiyon™'a ait.

Sezen Cin Özdemir'in özenerek hazırlandığı Tutuklu klibi, sevgililer gününe özel 11 Şubat Perşembe günü yapımcılığını üstlenen Babajim İstanbul YouTube kanalında yayımlandı.

Sosyal medyada #sevdiğinlepaylaş etiketiyle bir etkileşim başlatan sanatçı, sevilen anların daha da çoğalmasını diliyor.

Editör: TE Bilişim