Ünlü sanatçının kariyerinin ilk Harbiye yılında vereceği 7 konserin 5.sinde de tüm biletler tükendi.

Tan Taşçı, Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla gerçekleşen Açıkhava Turnesi'nin İstanbul'daki beşinci konseri için dün gece Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ndeydi.

5'TE 5 YAPTI!

Sanatçı, sözü ve bestesi kendisine ait olan şarkılarının yeni versiyonlarını seyircisi ile buluşturduğukonser serisinde tekrar Harbiye sahnesinin sahibiydi. Türkiye genelinde bu yılın açık hava tiyatrolarında seyirci rekoruna doğru giden Tan Taşçı'nın bu Harbiye konserine saatler kala yine tüm biletler tükendi. Taşçı, sade sahnesi, şıklığı ve kendi şarkıları ile müzik severlere unutulmaz bir gece yaşattı.

RUBATO VE TAN TAŞÇI'DAN "EZBERLERİ BOZALIM" SÜRPRİZİ

Gecede Tan Taşçı'nın konukları arasında Rubato'da vardı. Özer Arkun, Göksun Çavdar ve Eralp Görgün yakın arkadaşları Tan Taşçı'yı izlemeye geldi. Pandeminin başında yaptıkları "Ezberleri Bozalım''"Ezberleri Bozalım"ı söylemeye başlayınca seyirciler arasına inen Tan Taşçı, Rubato'nun yanına gitti. Sanatçılar Harbiye'yi selamlayarak şarkıyı alkışlar eşliğinde birlikte söyledi.

Tan Taşçı, 16-17 Ekim tarihlerinde Bayhan Prodüksiyon organizasyonuyla tekrar İstanbullu hayranları ile Harbiye Açıkhava'da buluşacak.

Editör: TE Bilişim