Şahin, 'Gittiğimiz her yere gitmeye gücünüz ve takatiniz yetmeyecek' dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, İstanbul İl Başkanlığı’nın çalışmaları kapsamında önce Sarıyer Rumeli Feneri’nde Balıkçıların sorunlarını dinledi. Daha sonra partisinin Arnavutköy İlçe Kongresi’ne katılan Davutoğlu, Arnavutköy’de vatandaş tarafından karşılandı.

BİZE YETİŞMEYE TAKATİNİZ YETMEYECEK

Kongrede Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin Ak Parti’ye farklı bir göndermede bulundu. İl Başkanı Şahin yaptığı konuşmada Ak Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’ye seslenerek: “Genel Başkanımızla birlikte Rumeli Feneri’neydik. Oraya gideceğimiz bir hafta önceden belliydi, 3-4 gün önceden pankartlarımız asıldı. Bir vatandaşımız çok önemli bir şey söyledi Sayın Başbakanım Gelecek Partisi'nin geleceğini bildikleri için dün burayı iktidar partisinin il başkanı ziyaret etti dedi.

Ben şimdi mevkidaşıma buradan bir mesaj vermek istiyorum. Sayın başkan gittiğimiz her yere gidecekseniz; daha yapacak çok işiniz var. Gittiğimiz her yere adım atmaya çalışacaksınız; başınız dönecek, yorulacaksınız, takatiniz yetmeyecek. Ancak bizim yetecek; çünkü bizim gençliğimiz var, heyecanımız var, motivasyonumuz var. Biz buna güveniyoruz” dedi.

DAVUTOĞLU: EYLÜL'DE TEMPO ARTACAK

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da yaptığı konuşmada “Eylül ayından itibaren bütün Türkiye’de çalışma temposunu artıracağız. Türkiye’yi karış karış gezerek vatandaşımızla kucaklaşacağız” mesajı verdi.

Kongre sonucunda Gelecek Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığına Cezmi Köse seçildi.

Kaynak: KARAR

Editör: TE Bilişim