Tehlikeli pozlar vererek çektiği fotoğrafları paylaşarak kısa süre içinde tanınan ünlü sosyal medya fenomeni Sofia Cheung, selfie çekerken geçirdiği kaza sonucunda hayatını kaybetti. 

Üç arkadaşı ile beraber Ha Pak Lai parkına giden 32 yaşındaki Sofia Cheung, her zamanki Instagram hesabı için fotoğraf çektirmek istedi. The Sun'da yer alan habere göre bir şelalelin ucunda selfie çekmek isteyen sosyal medya yıldızı ayağı kayınca dengesini kaybetti ve şelalenin bitiminde yer alan havuza çakıldı.

Sofia Cheung'un dehşete kapılan arkadaşları hemen ambulans çağırdı ve kadın acil olarak hastaneye kaldırıldı. Ancak Cheung hastaneye vardığında hayatını kaybetti.

Günü üç arkadaşıyla Ha Pak Lai doğa parkında geçiren ancak hayatını kaybedeceğinden habersiz olan talihsiz fenomen, Instagram sayfasında yürüyüş, kano, keşif, açık hava etkinlikleri ve fotoğrafçılığı tutkuları olarak sıralamıştı.

Sofia'nın 6 bin 314 takipçisi olan hesabından paylaşılan son fotoğraf, 9 Temmuz'da yayınlandı. Genç kadının ölüm haberini alan yakınları ve takipçilerini, Sofia'nın sayfasını mesaj yağmuruna tuttu.

Editör: TE Bilişim