Bir markette yaşanan saldırı saniye saniye kameralar tarafından kaydedildi.

Alışveriş sonrası kasada ödeme yapan bir müşteri, kasiyerin indirimli ürünleri sıralarken "orkid var" demesine sinirlendi.

Müşteri "Bayana orkid var denmez" diyerek 19 yaşındaki kasiyere saldırdı.

Markete gelen müşteri, kasiyere indirimli ürünleri sordu. 'Maske, duş jeli, ped' yanıtını veren 19 yaşındaki kasiyerin, müşterinin kocası tarafından darbedildiği anlar kameraya yansıdı.

Bir zincir markette çalışan 19 yaşındaki gencin kasiyerlik yaptığı sırada içeri bir müşteri girdi. Alışverişinin ardından kadın müşteri, kasiyere indirimli ürünleri sordu.

Kasiyer, kendisine "İndirimli ürün olarak ne var?" diye soran kadına "Maske, duş jeli, ped, çay bardağı seti" yanıtını verdi.

BAYANA PED DENMEZ

Kadın müşterinin yanında bulunan kocasıysa, "Bir 'bayana' ped denmez" diyerek duruma tepki gösterdi. Kasiyer ise bayan diyen şahsa, "İlk öncelikle bayan değil kadın" yanıtı verdi. Kasiyerin cevabı sonrasında şahıs, "Ha bayan ha kadın ikisi de aynı diyerek sen benim karıma ped felan söyleyemezsin" diyerek kasiyere saldırdı.

TAM BURSLU BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİSİ

Genç kasiyerin 19 yaşında olduğu ve özel üniversitede tam burslu olarak bilgisayar mühendisliği okuduğu aktarıldı. Yurt dışı için para biriktirmek adına markette çalıştığı belirtilen gencin, ailesine de yardım etmeye çalıştığı ortaya çıktı.

Editör: TE Bilişim