Lüks bir araçta uyuşturucu kullanırken çekildiği iddia edilen görüntüleri sosyal medyada yer alan ve AKP Genel Merkezi'nde büro çalışanı olduğu savunulan Kürşat Ayvatoğlu sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor...

Gazeteci Alican Uludağ'ın ankaragazetecisi.com'da yer alan haberine göre Ayvatoğlu savcılık ifadesinde burnuna iddia edildiği gibi kokain değil, pudra çekeri çektiğini savunmuştu....Sosyal medyada bu iddia edilen savunma alay konusu olunca yıllardır bağımlılıklar üzerine büyük mücadele veren ünlü psikiyatrist Arif Verimli'den tepki geldi.

Verimli "Bağımlılık yapıcı her türlü maddenin özendirici görseller eşliğinde yayınlanması, bağımlılık mücadelesinin alay konusu yapılması, bu sebeple bırakmış/kurtulmuş kişilerin uyarılması, böyle hayati konunun pudra şeker kıvamına getirilmesi yanlıştır. Kullandım de ve tedaviye başvur! Ben asla inandırıcı bulmadım ifadeyi fakat velev ki pudra şekeriyle şaka videosu çektiniz. Bu da ağır bir davranış bozukluğudur. Böyle şeylerin şakası olmaz. " açıklamasını yaptı.

Editör: TE Bilişim