Ünlü müzisyen Coşkun Sabah, kızı Roza ile ilgili tartışma yaratan açıklamalarda bulundu.

Posta'dan Alev Gürsoy Cimin’e konuşan ünlü müzisyen, "Ben İzmirli değilim, Diyarbakırlıyım. Kızımın bikinili fotoğraflarına bakılmasına müsaade etmem. Kızım benden habersiz Instagram’ına koymuş bikinili fotoğraflarını. Fotoğraflar elden ele dolaştı. Bu hoş bir şey mi? Burası Türkiye! İnsanlar gelenek görenekleriyle yaşarlar" dedi. 

Coşkun Sabah yaptığı açıklamda ; Hülya Avşar olayını gündeme getiren ben değilim. UçanKuş TV’ye konuktum. Müzikten konuştuk sonra ‘Hülya Avşar Coşkun Sabah’ı aldattı’ diye gazete küpürü çıktı bir anda karşımıza. Hülya Avşar’ın beni Tanju Çolak’la aldattığı doğru ama bu olayı 32 yıl sonra gündeme getiren ben değilim. Sonra da sosyal medyada beni eleştiriyorlar. Utanmadan beni topa tutuyorlar.

Önüme böyle bir haber gelince gerçeği inkar mi etseydim? Ben mi dedim sanki “Askerdeyken aldatıldım” diye. Benim önüme kondu bu. Ben de mağdurum. 32 yıl önceki olayı tekrar ortaya atacak kadar salak değilim. Sosyal medyada beni linç ediyorlar, parçalıyorlar, bıktım artık. Yeter ya! Özellikle kadınlar “Koskoca Coşkun Sabah’a yakıştı mı?” diyor. Sırf bu haberi onayladım diye feministler ayaklandı, ortalığı yıkıyor. Bir eylem yapmadıkları kaldı. Ayıkla pirincin taşını! Resmen mağdur oldum.Hülya Avşar zaten “Coşkun yapmaz” demiş. Menajerine durumu anlattım. Nerede bulmuşlar 32 sene önceki haberi, bilmiyorum. Erol Köse dedi, “Hülya Avşar seni aldatmış” diye. Bu olayı ben ifşa etmedim. Hülya'yı da üzmek ya da yaralamak istemem. Yıllar geçmiş, evlenmiş, barklanmış...Hülya ile düşman değiliz. Çok yıllar geçti üzerinden, hatırlamıyorum bile. Ben zaten bu olayı unutmuşum bile.Benim kızım da babası gibi saftiriğin teki. Instagram’ına koymuş bikinili fotoğraflarını. Haber siteleri de girmişler sayfasına tüm fotoğrafları yayınlamışlar. Fotoğraflar elden ele dolaştı. Bu hoş bir şey mi? Burası Türkiye!Türkiye nüfusunun yüzde kaçı türbanlı biliyor musunuz? Kimse kimseyi yargılamasın. Gelenek, göreneklerim var benim. Ben bir kez Diyarbakırlıyım. Batılılara da saygı duyuyorum. İzmirli, Aydınlı, Manisalı bunun üstünde düşünmeyebilir ama bir Urfalı, Diyarbakırlı, Antepli bunun üstüne düşer. İnsanlar gelenek görenekleriyle yaşarlar. Olur mu öyle şey? Bize ters bu. Siz normal buluyor musunuz bunu?Hayatta ne sapıklar var. Neden sapık adamlar benim kızımın resmine baksın? Kızım tabii ki bikini giyebilir. Plajda herkes giyiyor. Aynı kültürdeki insanlarla oradasın. Tatil yerlerinde bikini giydin diye kimse dönüp de sana bakmaz ama internet öyle mi?Hapishanedeki sapık da, üçkağıtçı da cani de girip bakıyor. Niye herkes benim kızımın fotosunu alıp da evinde, banyosunda tuvaletinde elinde cep telefonu benim kızımın resmine baksın. Bir baba olarak ben buna müsaade edebilir miyim? Plajda giyerse giysin ama Instagram’a koyamaz.

Kaynak : Posta

Editör: TE Bilişim