Bir çok sosyal medya kullanıcısı arama motorunda Survivor Taner kimdir, neden öldü sorusunun yanıtını aramaya başladı. Peki iddialar doğru mu?

Survivor yarışmasında tanınan ve kavga haberleriyle de sık sık gündeme gelen Taner Tolga Tarlacı’nın öldüğü iddia edildi. Sosyal medyada gündeme gelen iddialarda bir kavgaya karışan Taner’in kavga sonucunda hayatını kaybettiği öne sürülürken, bir çok sosyal medya kullanıcısı da Taner Tolga Tarlacı öldü mü? Survivor Taner kimdir, neden öldü gibi soruların yanıtını araştırmaya başladı.

Survivor yarışmasına katılan ve daha sonra da bir çok kavga haberiyle de gündemden düşmeyen Taner Tolga Tarlacı’nın karıştığı bir kavga sonucunda hayatını kaybettiği iddiası sosyal medyada gündeme geldi. Daha önce de bir çok kavgada adı geçen Taner’in ölüm haberi kısa sürede yayıldı.

Taner Tolga Tarlacı'nın kankası olan Survivor Yasin Obuz ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Tarlacı'nın ablası ile konuştuğunu haberin doğru olmadığını ölmediğini söylerken yine bizimki bir işler karıştırıyor yorumunu yaptı.

Survivor Taner Tolga Tarlacı kimdir?

Taner Tolga Tarlacı Almanya, Hamburg’da 2 Eylül 1984 yılında dünyaya geldi. Aslen Kayserili olan Taner, eğitimini 8 yaşına kadar Almanya’da tamamladı. Arından da ailesi ile birlikte önce Mersin’e sonra da Kıbrıs’a taşındı. Girne Amerikan Üniversitesi’nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu olan Taner Tolga Tarlacı, ülkemizde ise katıldığı Survivor yarışması ile adını duyurdu.

Editör: TE Bilişim