Fenerbahçe'de oynarken Beşiktaş'a tranfer olan ve 4 yıl aradan sonra yeniden Fenerbahçe formasını giyen Caner Erkin'den ilginç bir itiraf geldi.

Topuk yaylasında spor muhabrilerinin sorularını cevaplayan Erkin, Beşiktaş’ta forma giydiği dönemde Fenerbahçe taraftarıyla yaşadığı diyaloga ilişkin sorusuna şu cevabı verdi.

“Beşiktaş’ta oynarken 3 sene üst üste geldim Kadıköy’e. Hiçbir problem olmadı, bana karşı bir diyalog da olmadı. Ama son sene artık tutkudan mı, sevgiden mi bilmiyorum ama bana karşı çok farklı bir şey oldu. O dönemde de annem yoğun bakımdaydı ve anneme ağza alınmayacak şeyler söylendi, devamlı. Ben de kırıldım, çok kırıldım. Çünkü Fenerbahçe benim için bir sevgi, bir aşk, tuttuğum takım, taraftarı olduğum takım. Onun için benim de aklımda, zihnimde bir hareket yapma gibi bir düşünce de yoktu. Belki de çok kırıldığım için yaptım, belki de ben de onları kırmak istedim. Ama sonuçta yine buluştuk ve taraftarı olduğum, küçüklüğümden beri sevdiğim takımdayım. O nedenle benim aramda onlarla bir kırgınlık ya da başka bir şey olamaz, olmasını da istemiyorum. Artık buradayım, ben onları seviyorum, onlar da beni sevmeye devam etsinler.”

Editör: TE Bilişim