Talihsiz kaza sonrası ilk müdahale yapılırken oyuncunun hayati tehlikesinin olmadığı, gözlerine aldığı hasarın ise ileri tetkikler sonrasında anlaşılacağı açıklandı. Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Teknik Direktör Fatih Terim ve Kaptan Arda Turan, Omar’ın yanında hastanede bekliyor.

Galatasaray'ın sağ beki Omar Elabdellaoui, yılbaşı kutlaması sırasında elindeki havai fişeğin patlaması nedeniyle yaralandı.

Patlamada elinden ve yüzünden yaralanan Norveçli futbolcu Omar Elabdellaoui, hastanede kaldırıldı.

Derhal tedavi altına alınan yıldız futbolcuda görme kaybı olabileceği, doktorların bu kaybı en aza indirmeye çalıştığı öğrenildi.

Galatasaray’ın 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Teknik Direktör Fatih Terim ve Arda Turan, Elabdellaoui’yi ziyaret etmek üzere hastaneye geldi.

"HAYATİ TEHLİKESİ YOK"

Oyuncunun sağlık durumuyla ilgili Galatasaray'dan rahatlatan bir açıklama geldi.

Norveçli futbolcunun bilincinin yerinde olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, "Omar’ın geçirdiği talihsiz kazanın ardından ilk müdahalesi yapıldı, uzman doktorların gözetiminde durumu takip ediliyor. Şu an ameliyata alındığına dair haber doğru değil. Bilinci yerinde ve hayati tehlikesi yok." ifadelerine yer verildi.

"GÖZLERİNE ALDIĞI HASAR İLERİ TETKİKLER SONRASI ANLAŞILACAKTIR"

Sarı kırmızılıların resmi sitesinden oyuncunun durumuyla ilgili olarak yapılan açıklamada ise "Yüzünde yanıklar olan oyuncumuzun gözlerine aldığı hasar ileri tetkikler sonrası anlaşılacaktır. Bilinci yerinde olan ve hayati tehlikesi bulunmayan oyuncumuzla ilgili gelişmeler oldukça bilgi verilecektir." denildi.

Editör: TE Bilişim