Dünya Kupası Eleme Grubu maçlarına VAR damgası! Portekiz, dün akşam Sırbistan karşısında büyük bir yara aldı. Diego Jota'nın iki kafa golüyle 2-0 öne geçen Portekiz, Mitrovic ve Filip Kostic'in gollerine engel olamadı. Karşılaşma 2-2 bitti. Ronaldo'nun maçın son anlarındaki isyanı ise maçın önüne geçti. 

HAKEMİN O KARARINA SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Sırbistan - Portekiz maçının son dakikalarında inanılmaz anlar yaşandı! Hollandalı hakem Danny Makkelie, Cristiano Ronaldo'yu adeta delirtti. Yıldız oyuncu 90+3. dakikada fırsatçılığını konuşturup topu kaleye gönderdi, Sırbistan defansı son anda topu çıkardı. Ronaldo gol sevinci yaşarken orta hakem golü vermedi. Ronaldo ve takım arkadaşları isyan etti.

Dünya Kupası Eleme Grubu'nda VAR teknolojisinin kullanılmaması büyük tepki çekti. Portekiz'in Sırbistan'a konuk olduğu maçta Juventus'un yıldızı Cristiano Ronaldo, kendinden geçti. Maçın son dakikasında attığı gol çizgiyi geçmediği gerekçesiyle tanınmayan Ronaldo itirazları sonucunda sarı kart gördü.

Maçın hakemine isyan eden Ronaldo, en sonunda maçın bitmesini beklemeden sahadan ayrıldı. Kaptanlık pazubandını da yere fırlatan deneyimli oyuncunun pozisyonunda topun çizgiyi geçtiği de net olarak görülüyor. Sosyal medyada 'Buz gibi golü yediler.' yorumları yapıldı.

HAKEMİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Ronaldo'nun gol pozisyonunda bir diğer kahraman da Sırbistan'ın kaptanı Stefan Mitrovic oldu. Topu çizgiden çıkardığını iddia eden Mitrovic, takımına bir puan kazandırdı. Ronaldo, olay pozisyondan sonra da yan hakemin üzerine yürüdü. Ronaldo, protestolarına maç sonu da devam etti.

MAÇ SONRASI INSTAGRAM'DAN AÇIKLAMA YAPTI

Dünyanın en önemli futbolcuları arasında yer alan Cristiano Ronaldo, maç sonu da Instagram hesabından gönderiler paylaştı. Portekiz kaptanı olmanın kendisi için en büyük ayrıcalıklarından biri olduğunu ifade eden Ronaldo, 'Bütün bir ulusun zarar gördüğünü hissettiğinizde bazen tepki göstermeniz gerekir' dedi.

Editör: TE Bilişim