İngiltere FA Cup’ta dördüncü tur heyecanı sadece Tivibu’da yaşanacak. FA Cup’taki 12 karşılaşma Tivibu’dan yayınlanırken, ‘erken final’ olarak nitelendirilen Manchester United-Liverpool maçı 24 Ocak Pazar günü Tivibu Spor 3 ekranlarında olacak. 

Avrupa’nın en büyük futbol liglerinin heyecanı Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu’da yaşanıyor. Futbol tarihinin en köklü organizasyonlarından İngiltere FA Cup’ta dördüncü tur heyecanı sadece Tivibu ekranlarında olacak. 1871 yılından bu yana düzenlenen FA Cup’ta toplam 12 karşılaşma Tivibu Spor 2, Tivibu Spor 3 ve Tivibu Spor 4’ten yayınlanacak. 22 Ocak Cuma 22.45’teki Chorley-Wolverhampton maçıyla başlayacak FA Cup heyecanı, 23 Ocak Cumartesi beş maçla devam edecek. 

M.City’nin rakibi 1,8 milyon Euro’luk Cheltenham

Saat 15.15’te Southampton-Arsenal maçıyla başlayacak Cumartesi mesaisi 18.00’deki West Ham United-Doncaster Rovers, Brighton-Blackpool, Barnsley-Norwich City karşılaşmalarıyla devam edecek. Pep Guardiola’nın önderliğinde Premier Lig’de iyi bir form grafiği yakalayan Manchester City ise saat 20.30’da değeri sadece 1,8 milyon Euro olan İngiltere İkinci Lig takımı Cheltenham Town’la deplasmanda karşılaşacak. 

Nefesleri kesecek maç Old Trafford’ta oynanacak

24 Ocak Pazar ise FA Cup, ‘erken final’ olarak nitelendirilen maça sahne olacak. Saat 15.00’te Chelsea-Luton Town, 17.30’da Brentford-Leicester City ve Fulham-Burnley maçları oynanacak. 20.00’de ise Premier Lig’de berabere kalan Manchester United ile Liverpool bu kez FA Cup’ta kozlarını paylaşacak. Hafta sonu yaşanacak FA Cup heyecanı 23.00’teki Everton-Sheffield Wednesday maçıyla noktalanacak. Hollanda Ligi’nde Vitesse-Groningen, Feyenoord-AZ Alkmaar ve Belçika Ligi’ndeki Club Brugge-Genk, Standart Liege-Charleroi maçları da Tivibu’da izleyiciyle buluşacak. 

ING Basketbol Ligi’nde derbi: Beşiktaş-Galatasaray

Hafta sonu ING Basketbol Ligi derbiye sahne olacak. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Beko’yu deplasmanda mağlup eden Beşiktaş, Galatasaray’ı sahasında konuk edecek. 23 Ocak Cumartesi 15.15’te başlayacak karşılaşma sadece Tivibu Spor 2 ekranlarından yayınlanacak. Derbi dışında ING Basketbol Ligi’nde Türk Telekom-Bahçeşehir Koleji, Darüşşafaka-Büyükçekmece, A.Efes-Ormanspor, A.Petkim-P.Karşıyaka, Gaziantep-Bursaspor, Fethiye Bld.-Fenerbahçe Beko ve Tofaş-Afyon Bld. maçları sadece Tivibu’da olacak. 

Editör: TE Bilişim