Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere, CHP lideri Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Akşener, Gelecek Partisi lideri Davutoğlu ve Deva Partisi lideri Babacan, milli takımı kutladı.

Polonya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden Ampute Futbol Milli Takımımız, finalde İspanya'yı 6-0 yenerek Avrupa Şampiyonu oldu.

Siyasi liderler, sosyal medya hesapları üzerinden milli takımımızın başarısını kutlamak adına tebrik mesajları yayınladı.

İŞTE LİDERLERİN MESAJLARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan"Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası’nda üst üste ikinci şampiyonluğu elde ederek büyük bir başarı hikâyesi yazan Ampute Futbol Millî Takımımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Türkiye sizinle gurur duyuyor çocuklar…" diyerek tebrik mesajını yayınladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu"Avrupa Şampiyonu olarak bizlere bir kez daha büyük bir gurur yaşatan Ampute Futbol Milli Takımımızı yürekten kutluyorum." açıklamasıyla milli takımı kutladı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener: "Azmin ve inancın önünde hiçbir engelin duramayacağını bizlere hatırlatan, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası’nın şampiyonu olan Ampute Milli Takımı’mızı yürekten kutluyorum." diyerek tebriklerini iletti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: "Helal Olsun Size! Finalde İspanya'yı 6-0 yenerek Avrupa Ampute Futbol Şampiyonu olan Ampute Milli Takımımızı yürekten kutluyorum. İyi ki varsınız." diyerek kutlama mesajını yayınladı.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: "Avrupa Şampiyonası finalinde İspanya’yı mağlup ederek üst üste ikinci kez Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Futbol Takımımızı tebrik ederim." açıklamasıyla tebriklerini iletti.

Editör: TE Bilişim