22 yaşındaki oyuncunun kısa süre sonra İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Galatasaray, Yedlin için de görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray, son olarak Premier Lig ekiplerinden Tottenham forması giyen Portekizli orta saha Gedson Fernandes'i Benfica'dan 1.5 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. A Spor'un haberine göre 22 yaşındaki, oyuncu, kısa sürede İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Geçen sezon devre arasında Benfica'dan Tottenham'a transfer olan Gedson Fernandes, İngiliz ekibiyle 14 maça çıktı.

Benfica altyapısından yetişen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2018'de A takıma yükseldi. Portekiz Ligi'nde 29 maça çıkan Fernandes, Avrupa kupalarında ise 18 müsabakada forma giydi. Geçen sezonun devre arasında Tottenham'a kiralanan genç futbolcu, 2 yarım sezonda toplamda 14 resmi maçta görev yaptı. Fernandes, Portekiz A Milli Futbol Takımı'nda da 2 müsabakada forma giydi.

GALATASARAY TRANSFERİ RESMEN AÇIKLADI

Sarı-kırmızılı kulüpten KAP'a yapılan açıklamada: "Profesyonel futbolcu Gedson Carvalho Fernandes'in kulübümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü SL Benfica ile resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi.

Editör: TE Bilişim