Akıllı telefon pazarının en önemli temsilcilerinden birisi olan Xiaomi, güncelleme konusunda da kullanıcılarını üzmek istemiyor. Henüz genç bir firma olmasına rağmen piyasaya sürdüğü fiyat/performans modelleri ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Xiaomi, yalnızca tepe modellerine değil, giriş ve orta seviyeye hitap eden telefonlarına da güncelleme desteği sunuyor.

Bugün ise son dönemin en popüler arayüzü MIUI 12 güncellemesini merakla bekleyen kullanıcılar için güzel bir haber ortaya çıktı. Buna göre şirket bahsi geçen güncellemeyi önümüzdeki ay iki telefonuna daha servis edecek.

Popüler Xiaomi modelleri MIUI 12 güncellemesine kavuşuyor!

Herkesin bildiği gibi Çin merkezli teknoloji devi beğeni toplayan arayüz güncellemesini çok kısa bir süre içerisinde tepe modellerine servis etmişti. Xiaomi'nin amiral gemi modellerini kullanan kişiler ise, MIUI 12 güncellemesinden bir hayli memnun kalmıştı.

Şirket şimdi ise yönünü giriş ve orta seviye cihazlarına çevirmiş durumda. Buna göre önümüzdeki ay, ülkemizde de satışa sunulan Xiaomi Redmi 8A ve Xiaomi Redmi 7A telefonlarına MIUI 12 güncellemesi verilmeye başlanacak. Her iki telefonun da hem ülkemizde hem dünyada hatırı sayılır kullanıcı sayılarına sahip olduklarını net bir şekilde söyleyebiliriz. Çin menşeli üreticinin bu cihazların ardından yavaş yavaş diğer giriş-orta seviye modelleri için de MIUI 12 müjdesi vermesine neredeyse kesin gözü ile bakılıyor.

Editör: TE Bilişim