Evde Kal Türkiye' acil durum bildirimine ilişkin ilk açıklama Vodafone'dan geldi...

Bugün sabah saatlerinde çok sayıda vatandaşın telefonuna gelen 'Evde Kal Türkiye' uyarısı merak uyandırdı. Birçok sosyal medya kullanıcısı konuya ilişkin çok sayıda mesaj paylaşırken, 'Evde Kal Türkiye' mesajı kısa sürede Türkiye gündeminde ilk sıraya yerleşti. Konuya ilişkin açıklama yapan Vodafone, "Yaşanan aksaklık ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, anlayışınız için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.

Bugün sabah saatlerinde Türkiye'deki iPhone kullanıcılarına 'Evde Kal Türkiye' uyarısı ile acil durum bildirimi gönderildi. Telefonuna bildirim ulaşan çok sayıda vatandaş sosyal medyadan mesaj paylaşırken 'Evde Kal Türkiye' Türkiye gündeminde ilk sıraya yerleşti.

VODAFONE'DAN 'EVDE KAL TÜRKİYE' BİLDİRİMİ AÇIKLAMASI

Vodafone, bu sabah iPhone telefonlara gönderilen 'Evde Kal Türkiye' acil bildirimine ilişkin açıklama yaptı. Vodafone tarafından yapılan açıklamada "24 Temmuz 2021 cumartesi sabah saatlerinde bazı iPhone kullanıcılarının telefonlarına Acil Durum Uyarıları kapsamında 'Evde Kal Türkiye' bildiriminin iletildiği tespit edilmiştir. Konu teknik ekiplerimiz tarafından araştırılmaktadır. Yaşanan aksaklık ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz" denildi.

Editör: TE Bilişim