Show TV ekranlarında moda ve şıklık rüzgarı estirmeye devam ediyor., BBO Yapım imzalı moda yarışması 1 Başka Güzel'in jürisine Türkiye'nin çok sevdiği sürpriz bir isim katıldı. Esra Eron'un sunuculuğunu üstlendiği, başarılı modacı Raşit Bağzıbağlı ve duayen iş kadını Bige Daruga Çalışkan’ın jüri koltuğuna oturduğu yarışmanın bir diğer jüri üyesi sevilen isim Selin Ciğerci oldu.

EMİNA JAHOVİC PROGRAMA VEDA ETTİ

Emina Jahovic yoğun iş temposundan dolayı programdan ayrılma kararı aldı.

EMİNA JAHOVİC YERİNE  SELİN CİĞERCİ GELDİ!

İmza attığı sosyal sorumluluk projeleri ve yardımseverliğiyle adından sıkça söz ettiren, 7’den 70’e herkesin gönlünü fetheden başarılı iş insanı Selin Ciğerci, bu kez bambaşka bir proje ile Show TV izleyicileriyle buluşuyor. Sosyal medyadaki başarılarının ardından iş dünyasına adım atan ve toplum tarafından çok sevilen Selin Ciğerci bu kez jüri koltuğuna oturuyor ve çok özel moda yorumlarıyla 1 Başka Güzel’e renk katmaya hazırlanıyor. Milyonların beğenisini kazanan sevilen isim, enerjisi ve tecrübesiyle ekranlara yepyeni bir soluk getirecek.

1 Başka Güzel’in jüri koltuğunda göreceğimiz Selin Ciğerci 4 Ekim Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün 12.30'da Show TV ekranlarında olacak!

Editör: TE Bilişim