Hilmi Cem, Hikmet ve Turabi'nin yeniden yarışmacı olacağı belirtiliyor. En azından birinin yarışmacı olmasına kesin gözüyle bakılıyor. MasterChef programı ile ününe ün katan Danilo Şef'in ve Murat Boz'un da yarışmacı olarak yer alacağı ileri sürülüyor. 2018 şampiyonu Uğur Kardaş da yarışmacı olacak.

Nutuk'un haberine göre, Survivor 2021 oyuncularının isimlerinin belli olduğu açıklanırken, henüz resmi bir bilgi aktarılmadı. Hilmi Cem, Hikmet ve Turabi gibi geçtiğimiz yılların popüler oyuncularının 2021’de de yarışmaya katılacağı iddia edilirken, birçok popüler isim de bu iddialar arasında yer aldı.

Survivor 2020 döneminde, pandemi sürecinin ortaya çıkmasına rağmen, adada oyunlar devam etti. 2021 sezonu için de Acun Ilıcalı’nın da daha önce belirttiği gibi sevilen eski oyuncuların da yeniden oyuna katılması bekleniyor. 

Hikmet, Turabi ve Hilmi Cem gibi isimlerden herhangi bir açıklama yapılmazken, bu eski ve sevilen 3 oyuncudan en az birinin programa katılması bekleniyor.Heyecan artarken; bu isimlere ek olarak; birçok sürpriz ismin de oynaması beklentiler arasında.

2 OYUNCU BELLİ OLDU

Survivor 2021 oyucusunun belirlendiği düşünülüyor fakat resmi olarak henüz bir açıklama yapılmadı. Fakat aktarılan iddialara göre, bu 2 isimden birisinin MasterChef programı ile ününe ün katan Danilo’nun olduğu belirtildi.

Konuşma stili ve tavırları ile izleyiciler tarafından oldukça sevilen Danilo’nun Survivor’da olması, reytingleri katlayacak gibi görünüyor. Bu nedenle de Acun Ilıcalı’nın bu sebeple Masterchef’in bitmesinin ardından programı yayına alacağı düşünülüyor.

Bir diğer Survivor 2021 oyuncusu olduğu iddia edilen Uğur Kardaş, 2018 Survivor döneminde şampiyon olmuştu. Düşük bir ihtimalle Murat Boz’un da geleceği düşünülürken, Henüz net bir açıklama yapılmadı. 

Survivor 2021 yarışmasının 16 Ocak 2021 itibariyle yayınlanmaya başlaması bekleniyor. Yarışmanın başlamasıyla ilgili bir diğer tarih ise 23 Ocak 2021 olarak öne sürülüyor.

Editör: TE Bilişim