Bu hafta son dönemin gözde çifti Berfu - Eser Yenenler ve ünlü Müzisyen Fatih Erkoç, Altaylı’ya konuk oldular.

Berfu ve Eser Yenenler tanışmalarından evliliklerine, iş ve aile hayatlarına kadar haklarında bilinmeyenleri anlattılar. Eser yenenler , yeni medyayla eşi sayesinde tanıştığını, birlikte çalışıp, üretmekten keyif aldıklarını söyledi.

Berfu Yenenler ise özel hayatlarına dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

EVLİLİKTE BELİRLEYİCİ OLAN BENİM

 Yenenler, “Evlilikte belirleyici olan benim.Eser çok kararsız. Ben daha kararlı ve planlı bir insanım. Yemek seçerken bile Eser sabahtan akşama kadar karar veremez. Ama çok fazla karar veriyorum. Kendi kararım, iki çocuğun kararı ve Eser’in kararı… Şu an karar vermeme limitlerindeyim”

ÇOCUKLARA YAKLAŞMAKTA ÇEKİNGENİM 
İki çocuklarıyla renkli bir aile hayatları olan Yenenler çifti, anne-babalık süreçlerinden de bahsettiler. Berfu Yenenler, panik yapmadan, korkmadan anneliğe alıştığını anlatırken Eser Yenenler, kendisi için bu sürecin biraz daha zor olduğundan bahsetti. Babasını çok erken yaşta kaybeden Eser Yenenler, babalığı bilmediği için çocuklara yaklaşmakta çekingen kaldığını itiraf etti. Yenenler, “Hayatımda rol modeller var ama benim kendi içimden çıkacak babayı bulmam zaman aldı, ama artık bulduk” dedi.

BERFU YENENLER'DEN "NE ZAMAN KENDİMİ SANA BIRAKSAM ÇOCUĞUMUZ OLUYOR" AÇIKLAMASINI ELEŞTİRENLERE YANIT VERDİ 

Berfu- Eser Yenenler çifti, son günlerde kendilerine yöneltilen eleştirilere de yanıt verdiler. Miss Turkey 2021 yarışmasını sunan çift, Berfu Yenenler’in "Eser, ne zaman kendimi sana bıraksam çocuğumuz oluyor" sözü üzerine sosyal medyada eleştirilerle karşı karşıya gelmişti. Eser Yenenler, ahlaksızlıkla suçlanmayı beklemediklerini belirtti ve “bu eleştirilerin hepsini kaldıracak durumda değiliz” dedi. Dava açmaya gerek duymadıklarını belirten çift, çevrelerinden gelen destekten de çok mutlu olduklarını belirttiler.

FATİH ERKOÇ " BAZI DJ LER MÜZİĞİ BOZUYOR" 

Caz müziğin Türkiye’deki en iyi seslerinden Fatih Erkoç da sohbete katıldı. Yarım asırlık müzik hayatını ve Türkiye’de caz müziğin bulunduğu noktayı anlatan Erkoç, eski günlere duyduğu özlemi de dile getirdi. Erkoç, “Her şey de olan değişim, müziğe de yansıdı. Bazı meslekler müziği bozdu. Bazı djler diyebiliriz. Yaptıklarını dinliyorum, genç dinleyicilerin hoşuna gidebilir ama müzik değil onlar. Sahici müziği bozuyorlar” dedi.

ESER VE BERFU YENENLER ÇİFTİ NASIL TANIŞTI. BERFU YENENLER ANLATTI. 

Ben Eser'e dm den yürüdüm. İlk mesajı ben attım. 9 ay sadece mesajlaştık diyerek durumu anlattı. 

Berfu: Hey diye mesaj attım. O da dedi Ney.
Eser: Ney yani atlamadım. Seni anlıyorum
Berfu: Sonra biz hiç görüşmeden aynı tonda mesajlaştık. Telefon numaralarımız aldık ama telefonla konuşmuyoruz.
Sadece mesaj.. Ben telefonla konuşmaktan nefret ederim. Alı kelimesinden nefret ederim. Hala asla konuşmuyoruz.
Mesaj atıyorum. Şu anda sadece çocukları görmek isterse FaceTime yapıyoruz. Onda da kendime çeviriyorum telefonu.
Eser: Bu 9 ayda ben hayatımın çok depresif bir dönemindeydim. Çok tatsız bir dönemindeydim. Her şeyden çok sıkıldığım bir dönemdeydim. O kadar doğru bir zamanda attı ki mesajı… Tanımıyorum, hiç bilmediğim biri ve her şeyi anlatıyorum ve çok iyi fikirler veriyor. 9 ay hayatımı yönetti bir yandan

Eser: 7 ay sonra aradım. Annemle arabayla kaza yaptık dedi. Ben de aradım. Kaza mı yaptın dedin. Evet dedi. Çok tatsız bir konuşma oldu. 
Berfu: İkimizin de midesi bulandı konuşmadan. Ben alo diyorum diye midem bulanıyor, Eser ben soğuğum diye sevmedi. Telefonla konuşmak hoşumuza gitmedi.
Eser: mesaja döndük, 2 ay daha mesajlaştık. Sonra da ben oyuna davet ettim. Beni önce sahnede görsün dedim. Sahnede büyüyorum ben. 
Berfu: İlk sahnede gördüm. Beklediğimden daha heybetliydi. Ben daha kısa boylu bekliyordum. sonra stand-up başladı. Eski sevgilileri ile ilgili hikayeler anlatmaya başladı. Benim tadım kaçtı sonra. Canlar sıkıldı. Ben dedim bu gösteri bitince giderim. Hatta yarıda giderim diye düşünmüştüm, ara vermedi. Tam kalkarken kulise götürdü beni..
Eser: Ben yanlış masayı o zannettim. Bütün oyunu o masaya oynadım. Çok karanlıktı ortam. O masadaki kızlardan hesap da almadım. Bütün gece onlara oynadım. Berfu heybetimi arkadan gördü. Sonra yardımcımla kulise davete ettim. 
Bir geldi, hiç oynadığım kişi değil. Sonra nasılsın, iyi misin deyip sarıldık. Sarılınca tanıyormuş gibi, hiç ayrılmayacakmışız gibi oldu. Sonra da hiç ayrılmadık.

Editör: TE Bilişim