Ekranların sevilen dizileri aralarında yer alan Bir Zamanlar Çukurova dizisi tüm dizi setlerinde olduğu gibi başarılarının yanı sıra kavgalar ve oyuncu ayrılıklarıyla da sık sık gündeme geliyor.

Son olarak Dizide sevda karakterine hayat veren Nazan Kesal’ın ayrılığı  dizi gündemi ve magazin gündemini çok meşgul etmiş ve haberler bomba gibi düşmüştü.

Nazan Kesal’ın diziden ayrılmasının sebebi olarak çıkan dedikodlualr dizi hayranlarını bir hayli üzmüştü.

Magazin dünyasından Nazan Kesal’ın diziden ayrılık sebebi olarak Murat Ünalmış ve Kerem Alışık’ın kavga etmesi ve bu kavgaların Nazan Kesal’a sıçradığı iddia edilmişti.

Ancak gerçek bambaşka çıktı. Nazan Kesal’ın diziden ayrılmasının sebebi yeni bir proje ile anlaşması sebep gösterildi.

Nazan Kesal sosyal medyada bir veda mesajı yayınlayarak dedikodulara son noktayı koydu.

Kesal “Veda ve teşekkür vakti:) başlığıyla paylaştığı mesajında “Yönetmenlerimiz @muratsaracoglu @evrenkarabykve tüm bzç dizi ekibine.. Yapımcılar, Timur Savcı ve Burak Sağyaşara @timsproductions... Ayfer Tunç ve senaryo ekibine. Bütün oyunculara ve BZÇ seyircisine bu güzel yolculuk için teşekkür ederim Yeni hikayelerde görüşmek üzere” sözlerine yer verdi.

Ayrılık sebebi ise kısa sürede ortaya çıktı.

Nazan Kesal’ın ismi Bergen filmiyle anılmaya başlandı. Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya’nın projelerinin çakışması dolayısıyla üzülerek veda ettiği Bergen filmiyle anlaşma sağlandığı iddia edildi.

Nazan Kesal kimdir?

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, tiyatro ve film yönetmenidir. İlköğretim ve liseyi Manisa'da tamamlamasının ardından yüksek öğrenimini İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro - Oyunculuk bölümünde 1991 yılında bitirdi.

Editör: TE Bilişim