‘Acans’, ‘Doğu’ ve ‘Gürkan Şef ile Ateş Oyunları’ gibi özel yapımlarının yanı sıra, dünyada ses getiren ‘Killing Eve’, ‘Condor’, ‘Gossip Girl’, ‘The Young Sheldon’ gibi yabancı diziler bu ay BluTV’de izlenebilecek. Bununla beraber, ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Fantastic Mr. Fox’, ‘JFK’, ‘Kiss Kiss Bang Bang’ ve ‘Once Upon A Time In America’ gibi ödüllü yabancı filmlerle sinemaseverleri dopdolu bir ay bekliyor.

Sevilen dijital platform BluTV, üç yeni özel yapım ile izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Et ve mangal üzerine kıyasıya bir mücadelenin ortaya konulacağı ‘Gürkan Şef ile Ateş Oyunları’ 6 Mart’ta başlayacak. Reklam dünyasının kapılarının aralanacağı; başrollerinde Bülent Emrah Parlak, Algı Eke ve Derya Alabora’nın buluştuğu ‘Acans’ ise 11 Mart’ta yayınlanacak. Bu yılın bir diğer özel yapımı; ‘Doğu’ da Mart ayında izleyiciyle buluşacak. Başarılı komedyen Doğu Demirkol’un hem yönetmenliğini hem başrolünü üstlendiği, senaryosunu ise Murat Özsoy’la kaleme aldığı; ‘Doğu’ hiçbir konuda başarılı olamamış bir gencin komedyen olma hikayesini anlatıyor.

Mart ayında ayrıca başrollerini Sandra Oh ve Jodie Comer’in paylaştığı, biri casus, diğeri katil olan iki güçlü kadın arasındaki aksiyon dolu kovalamacayı anlatan ‘Killing Eve’in 2. ve 3. sezonları izleyicilerle buluşacak. Kendini tehlikeli bir planın içinde bulan CIA analistinin hikayesini anlatan politik gerilim dizisi ‘Condor’ da izleyiciyle buluşacak bir diğer yapım olacak.

Altı sezon süren fenomen gençlik dizisi Gossip Girl, ikonik karakterleri ve New York manzaralarıyla seyirciyi ışıltılı bir dünyanın içine çekerken komedi dizisi The Big Bang Theory’nin baş karakteri Sheldon’ın küçüklüğünü ve gençliğini anlatan eğlenceli dizi ‘The Young Sheldon’ ise izleyicilerde tatlı bir tebessüm yaratacak.

BluTV, ödüllü filmler seçkisine Mart ayında birçok yeni yapım ekliyor. Efsanevi grup Queen’in solisti, Freddy Mercury’nin hayatını anlatan ‘Bohemian Rhapsody’, Wes Anderson’ın ilk stop-motion animasyon filmi ‘Fantastic Mr. Fox’, usta yönetmen Oliver Stone’un yönetmenliğini üstlendiği gerilim filmi ‘JFK’ ve başrollerinde Robert Downey Jr. ile Val Kimmer’ı bir araya getiren kara komedi- aksiyon filmi ‘Kiss Kiss Bang Bang’ bu seçkide öne çıkan yapımlar arasında yer alıyor.

BluTV, bu ay arşivine son olarak Sergio Leone’nin klasikleşmiş filmi ‘Once Upon A Time In America’yı katıyor. Robert De Niro ve James Woods gibi usta isimlerin başrolü paylaştığı ‘Once Upon A Time In America’ birlikte büyüyen bir grup Yahudi gencin gangster dünyasına girişini konu alıyor.

Editör: TE Bilişim