BluTV’nin iddialı projesi BÖRÜ 2039, seyircisine karanlık ve nefes kesen bir öykü sunmaya hazırlanıyor.

Yapımcı-yönetmen Alper Çağlar'ın hayal gücünden çıkıp, aksiyon ve dramda Türkiye’de tek rakibi kendisi olan BÖRÜ serisi, bu sefer koyduğu çıtayı bilim-kurgu ile yükseltiyor.

İlk seriden tanıdığımız yetenekli bölüm yönetmenleri Can Emre ve Cem Özüduru’ya, ABD’de bağımsız aksiyon sinemasında ses getiren Türk yönetmen Ahmet Atalay katılacak. Yine ilk BÖRÜ'nün müziklerini yapan Lincoln Jaeger yeni serinin synth ve gelecek odaklı orkestral müziklerine imza atacak.

Ekip, dijital içerik üretiminde, ülkemizin teknik yapım gücünü gözler önüne sermek için benzersiz bir hazırlığa başladı.

Serinin ilk dizisi BÖRÜ’nün başlangıç tarihinden 25 sene sonrasını anlatan BÖRÜ 2039; düzenin ve sükunetin darmadağın olduğu bıçak sırtında bir dünyada başlıyor. İnsanlığın kontrolünden gitgide çıkan tehlikeli teknolojilerin güvenlik güçlerine ve topluma etkilerini ele alacak olan dizinin içeriği sır gibi saklanıyor. Alper Çağlar bu projede, eş zamanlı ilerleyecek kendi sinema filmi “İlk Göktürk” bünyesinde de kullanacağı yepyeni sinematografik yatırımlar ve uluslararası ekiplerden faydalanacak. Uluslararası oyuncuların da yer alacağı 6 bölüm olarak tasarlanan dizi, çok dilli bir içeriğe sahip.

Börü 2039 Aralık 2021’de 6 bölüm olarak BluTV’de seyirciyle buluşacak.

Editör: TE Bilişim