Son bölümü ile yine reyting rekorlarını alt üst eden Camdaki Kız dizisinin bayram haftasındaki 6. yeni bölümünün yayınlanmayacağı belirtildi.

 Kanal D’de Perşembe akşamları yayınlanan, hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile izleyenleri ekranları başına kilitleyen Camdaki Kız dizisi son bölümü ile yine ortalığı ayağa kaldırdı.

Yaşanan onca acı olayın sonrasında Sedat ve Nalan tekrar birlikte olmaya karar verse de aile içerisinde oluşan büyük çatlaklar ikiliyi derinden sarstı. Sedat, başına gelenlerden sonra babasından gördüğü şefkatle bir kez daha hayata sıkı sıkı sarıldı. Nalan'la birlikte olmak istediğine karar veren Sedat yüzüğü geri verirken kameralar önündeki bir kez daha aşk belgelenmiş oldu.

Bayramın ilk gününde 13 Mayıs Perşembe akşamında yayınlanması beklenen Camdaki Kız 6. bölümünün bir sonraki hafta yani 20 Mayıs akşamında izleyenlerle buluşacağı belirtildi.

Camdaki Kız dizisinin kilit isimlerinden Muzo, Sedat'ın Cana'ya hediye ettiği bileklikten Nalan'ın haberdar olmadığını öğrendi. Ancak Sedat, Muzo'nun bilmediğini düşünerek her şeyi inkar etse de kardeşinin yalanlarına karşı ona sert sözlerle nasihat vermekten geri kalmadı.

Editör: TE Bilişim