Mantargiller, 24 Kasım’a kadar hafta içi her gün saat 20.00’de Cartoon Network ekranlarında birbirinden heyecanlı maceralara yelken açıyor. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için tekrar bölümleri hafta sonu 13.30 ve 14.00’te ekranlarda çocukları bekliyor. Mantargiller, prehistorik zamanlara meraklı bir gözle bakan Seth’in maceralarıyla çocuklara hem bilimi hem de arkadaşlık ve kardeşliğin önemini anlatıyor.

Mantargiller’le eğlenmeye hazır olun!

Tarih öncesinde dinozorlar ve konuşan ağaçlarla dolu Mantar Kasabası’nda yaşayan Mantargilller her gün farklı bir maceraya merhaba diyor. Çocuklar hepsi farklı türde olan ve farklı özelliklere sahip Mantarlar’ın birbirinden eğlenceli bölümleriyle hem eğleniyor hem de vahşi doğayı keşfediyor.

Maceracı bir ruha sahip 10 yaşındaki Seth, bilim ile ilgili düşünceleriyle dünyanın nasıl işlediğini anlamak istiyor. En büyük destekçisi ise sanatçı ruhlu, sempatik ve bir o kadar da tembel abisi Pascal... Birbirinden eğlenceli maceralara sahne olan çizgi filmde Seth; abisi Pascal, her zaman sevgi dolu annesi Dr. Nancy’nin desteği ve haylaz ikiz kardeşlerinin yardımlarıyla dünyanın işleyişi ile ilgili bulduğu yeni bilgileri tüm mantarlara anlatmanın bir yolunu buluyor.

Editör: TE Bilişim