7. sezonda da heyecan fırtınasına kaldığı yerden devam edecek. Ancak haberler bununla sınırlı değil. Diziye Kurtlar Vadisi'nden yeni isimlerin gireceği ve bazı isimlerin de veda edeceği söyleniyor. Dizinin ne zaman sete çıkacağı da belli oldu

ATV ekranlarında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3 ay sürecek olan yaz arasının ardından 7. sezonu ile çok farklı ve çok daha iddialı dönmeyi hedefliyor.

2015'ten bu yana yayın hayatına devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali yaparak ekranlara veda etti.

Transfer haberleri geliyor

Öte yandan sezon finaliyle birlikte Pelin Akil dahil birçok oyuncunun diziden ayrılmasının ardından yeni sezon için transfer haberleri de gelmeye başladı.

6. sezonda Dilşad Şimşek, Sabina Toziya, Sanem Çelik, Savaş Özdemir, Ali İpin ve Ali Sürmeli hikayeye veda eden isimler olmuştu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonu için Kurtlar Vadisi'nden bomba isimlerle anlaşmaya varıldığı öne sürülmüştü.

EDHO’da Oktay Kaynarca Hızır Çakırbeyli karakteri ile yine çok başarılı bir iş çıkardı. Geçtiğimiz Haziran ayında Oktay Kaynarca'nın 7. sezon için sözleşmesini imzalamasının ardından Kurtlar Vadisi'nde Elif rolünü oynayan Özgü Namal'ın diziye transfer olduğu iddia edilmişti

Memati geliyor iddiası

Ancak iddialar bununla da kalmadı bu kez de Kurtlar Vadisi'nde üstlendiği Memati karakteriyle akıllara kazınan usta oyuncu Gürkan Uygun'un reyting rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesiyle geri döneceği söylentisi sosyal medyayı kasıp kavurmuştu.

Transfer iddialarına ilişkin resmi ağızlardan henüz bir açıklama gelmiş değil. Görünen o ki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'la ilgili daha çok şey duymaya devam edeceğiz.

Çekimler Eylül ayında başlayacak

7. sezonda hem hikayede hem de kadroda değişim bekleniyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"ın yeni sezon çekimleri eylül ayında başlayacak.

Altuntaş Ozan Akbaba'nın akıbetine ilişkin de ekibe devam edip etmeyeceğinin henüz netleşmediğini duyurdu.

Altuntaş'ın aktardığına göre; Akbaba kendi yazdığı Anka adlı filmi için sete çıkacak. Daha sonra ise Eşkıya ekibiyle konuşup beraber çalışmaya devam edip etmeyeceklerine karar verecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları

Oktay Kaynarca - Hızır Çakırbeyli

Pelin Akil - Bahar

Ozan Akbaba - İlyas Çakırbeyli

Yalçın Hafızoğlu - Hızır Ali Çakırbeyli

Yunus Emre Yıldırımer - Alpaslan Çakırbeyli

Editör: TE Bilişim