ATV’de yayınlanan Esra Erol’un programına geçtiğimiz hafta katılan 20 yaşındaki Bahar hikayesi ile herkesi şaşırttı. 2 yıllık nişanlısı İslam Mücahit tarafından hamile bırakılıp terk edilen genç kadın bir çözüm yolu bulunmasını istedi. Esra Erol bu istek üzerine genç çifti stüdyoda yüzleştirdi ve ardından çift barışmaya karar verdi. Ancak dünkü yayında her şey bir anda değişti.

2 yıllık nişanlısı İslam Mücahit tarafından hamile bırakılıp terk edilen genç kadın bir çözüm yolu bulunmasını istedi.

Esra Erol bu istek üzerine genç çifti stüdyoda yüzleştirdi ve ardından çift barışmaya karar verdi. Ancak dünkü yayında her şey bir anda değişti.

Esra Erol’da programına geçtiğimiz hafta İslam Mücahit ve Bahar katıldı. Programa başvuran Bahar, nişanlısı İslam Mücahit’ten 1,5 aylık hamile olduğunu söyledi.Bahar, İslam’ın bebeği öğrenince onu terk ettiğini söyleyerek mağdur olduğunu dile getirdi.Aynı köyde yaşayan ve sonrasında nişanlanan çiftin yaşadığı sorunlar nedeniyle çaresiz kaldığını söyleyen Bahar ablasıyla birlikte Esra Erol’a katıldıÖnceki yayınlarda barışmayı kabul eden çiftin nikah masasına oturması beklenirken, dünkü canlı yayında her şey bir anda değişti.

Stüdyoya gelen Bahar ve İslam Mücahit, aralarındaki sorunları yeniden konuşup çözerken çiftin aileleri de telefonla canlı yayına bağlandı.Cuma günü yayından mutlu bir şekilde ayrılan çift, hafta sonu ayrıldı. 1,5 aylık hamile olan Bahar, İslam Mücahit’in kız kardeşi yüzünden ayrıldıklarını söyledi.Dünkü canlı yayında ise İslam Mücahit’in kız kardeşi yayında Bahar’a hakaretler savundu. Ardından İslam’ın ağabeysi de telefonla bağlanarak kardeşi İslam’a, Bahar’a ve Bahar’ın ablasına acımadığını böyledi.Çiftin bir bebeğin sorumluluğunu alamayacaklarını dile getirerek, 3’ünün tek derdinin sosyal medya fenomeni olmak olduğunu söyledi.Esra Erol ise Bahar’a destek çıkarak bebeğini doğurarak tek başına yeni bir hayat kurmasını önerdi.

Editör: TE Bilişim