Esra Erol'da programında bir DNA twstinin sonucu daha açıklandı.Test sonucunu duyan biyolojik baba canlı yayında bayıldı.

Türkiye bu skandalı konuşuyor! 12 yıl önce dünyaya getirdiği evladını sözleşme imzalayıp bir başkasına sattı! Kız çocuğunun babası Turgay mı?

En son doğurduğu çocuğu Adapazarı'nda dünyaya getiren Emine Çaylı Türkiye gündemini oldukça meşgul etmişti. ATV ekranlarında yayınlanan “Esra Erol’da” programında Turgay Telsiz’in, Emine Çaylı’dan olan ve 12 yıl önce satıldığı iddia edilen kayıp çocuğu aranıyordu.

Türkiye’nin günlerdir konuştuğu iki arkadaş Turgay Telsiz ve Halil Kurt, aynı kadından çocuk sahibi olduklarını ve yüzlerini bile görmedikleri kayıp çocuklarını sattığı iddia ettiği Emine Çaylı ile "Esra Erol'da" programında yüzleşti.

12 YIL SONRA BULUNDU

Esra Erol, Emine Çaylı’nın canlı yayında verdiği ifadeler ve araştırmaları sonucu 12 yıl önce satılan çocuğu buldu.

Son çocuğunu da Adapazarı'nda doğuran Emine Çaylı'nın yasa dışı yollarla çocuğunu evlatlık verdiği ailenin adını kimseye söylemeyeceğine dair ise karşı tarafa söz verdiği ortaya çıktı.

12 yıl önce çocuğunu sattığı iddia edilen Emine Çaylı ve çocuk arasında yapılan DNA testi sonucu açıklandı.  12 yaşında ki çocuğun annesinin Emine Çaylı olduğu tespit edilmişti.

Bugün ise 12 yaşındaki çocuğun biyolojik babasının Turgay olup olmadığı konusunda yapılan DNA testinin sonucu açıklandı.

DNA testi sonucunda çocuğun babasının Turgay olduğu ortaya çıktı.Turgay DNA testinin sonucunu duyunca heyecandan canlı yayında yine bayıldı. 

Editör: TE Bilişim