Ayşe Çekem adlı kadın, 24 yaşındaki mimar kızının kendisini 'hoca' diye tanıtan 65 yaşındaki Adnan Yıldırım ile beraber kaçtığını öne sürdü. Ayşe Çekem, "Ben 65 yaşındaki sözde hocaya aşık oldum. Kızım da aynı adama aşık oldu." dedi.

Esra Erol'un programına katılan Ayşe Çekem, kızı Merve Nur'un kendisinden 41 yaş büyük olan 'sözde hoca' Adnan Yıldırım ile birlikte kaçtığını öne sürerek, sunucu Esra Erol'dan yardım talep etti.

Ayşe Çekem, kızı Merve Nur'un 2015 yılında tanıştıkları Adnan Yıldırım'ın yanına 26 Kasım tarihinde "İş görüşmesi için gidiyorum." bahanesi ile evden kaçtığını aktardı.

Kızını kaçıran söz konusu sözde hocanın aslında bir camide çaycı olarak çalıştığını dile getiren Ayşe Çekem, "Sözde hoca Adnan Yıldırım hem bana hem kızıma aşk dolu mesajlar yolladı. Ben 65 yaşındaki sözde hocaya aşık oldum. Kızım da aynı adama aşık oldu." dedi.

Eşi yayına katıldı

Söz konusu sözde hocanın resmi nikahlı eşi Zübeyde Yıldırım, Esra Erol programına canlı yayınla bağlanarak isyan etti ve "Analı-kızlı 2015 yılından bu yana kocama musallat oldu, yuvamı dağıttılar." ifadelerini kullandı.

Esra Erol, Zübeyde Yıldırım'a, "Eşiniz hoca mı?" sorusunu yöneltti. Zübeyde Yıldırım'ın verdiği yanıt ise herkesin ağzını açık bıraktı. Zübeyde Yıldırım, "Eşim Adnan Yıldırım'ın alnı seccadeye dahi değmedi, cuma namazına bile gitmez. Bunlar eşime nasıl inandı, hayret doğrusu." dedi.
 

Editör: TE Bilişim