Canlı yayına bağlanan kadın terk ettiği kocası hakkında 'Bana tütün parasına git başkalarıyla birlikte ol dedi' ifadelerini kullandı.

Esra Erol’da programına TikTok fenomeni İlknur Biryan damga vurdu. Samsun’dan gelen Ali Biryan, 7 çocuğunun annesi İlknur Biryan’ın 24 Mayıs’ta evden çıktığını ve bir daha geri dönmediğini belirterek Esra Erol’dan yardım istedi. Canlı yayına telefonla bağlanan İlknur Hanım’ın söyledikleri ise izleyicileri şoke etti.

İKİNCİ KEZ KAÇTI 

Eşini sevdiğini dile getiren Ali Biryan, İlknur Biryan’a geri dön çağrısında bulundu. 21, 17, 10, 7 ve daha küçük yaşta çocuklarını bırakarak kaçan kadının daha önce de Ankara'ya iki günlüğüne kaçtığı ortaya çıktı.

Günlük işlerde çalışan Ali Biryan, eşi İlknur Biryan’ın fenomen olduktan sonra ilişkilerinin giderek bozulduğunu belirterek "Kime kaçacağını kızıma söylemiş, babanız beni aramasın ben Eşref’e gidiyorum" dedi.

Canlı yayına katılan büyük kızı Ebru ise, “annem sosyal medyadan başkalarıyla da konuşuyordu, babam da bunu biliyordu” dedi. Daha önce annesinin konuşmalarına kardeşinin şahit olduğunu sözlerine ekledi.

KARIMI SEVİYORUM

Sosyal medyada daha önce kendine arkadaşlar bulduğunu söyleyen talihsiz koca "Eşimi gördüğümde, sevgimden ve aşkımdan bir şey söyleyemiyorum, karımı çok seviyorum evine dönsün. Onu çok seviyorum" demesi stüdyoda şaşkınlığa neden oldu.

TikTok'ta çektiği videolarla fenomen hale gelen ve aynı uygulamayı kullanan Eşref Timur'a kaçan İlknur Biryan ise Esra Erol'da programının canlı yayınına telefonla bağlandı.

İlknur Biryan, Esra Erol'a telefonla bağlandığında, çocuklarının kaçtığı sevgilisine 'Cici Baba' dediğini iddia etti. Bu arada Eşref Timur'un da iki çocuğunun olduğu öğrenildi.

7 çocuğunu bırakıp kaçan İlknur Biryan, canlı yayına katılarak anlattıkları şoke etkisi yarattı. İlknur, "Ben eğer o şahsın yanından kaçmasaydım, bir ekmek bir tütün parasına bana git biri ile biriyle ol dedi" iddiaları şoke etti.

“Ben kendi rızamla Eşref Timur'a kaçtım” demesi herkesi şoke etti. İlknur Biryan ekrandaki resimlerinin kaldırılmasını isteyerek canlı yayında ateş püskürdü. Sevgilisine kendisinden çok güvendiğini söyleyince herkesi çileden çıkarttı.

YASAK AŞKI EŞREF TİMUR CANLI YAYINDA

İlknur Biryan’ın 7 çocuğunu bırakıp kendi rızası ile kaçtığı Eşref Timur canlı yayına katıldı. Timur, İlknur’un yanına kendisinin açtığını söyledi. İlknur’un eşi ve eniştesi ile ilgili ortaya attığı iddia stüdyoyu karıştırırken Esra Erol’u da çileden çıkarttı.

Editör: TE Bilişim