ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol'da canlı yayınına katılan Fırat Karakuş, kaybolan eşi ve kızını aradığını söyledi. Esra Erol'dan yardım isteyen Karakuş, Esra Karakuş'un komşuları olan ve eşinden 28 yaş büyük olan Cengiz Bey ile kaçtığından şüphelendiğini ifade etti. Esra Erol ve ekibi Esra Karakuş'un izini sürerek ona ulaştı. Esra Erol'da canlı yayına katılan Esra Karakuş'un açıklamaları ise herkesi büyük bir şoke uğrattı. İşte pişkin tavırlarıyla büyük tepki toplayan Esra Karakuş'un o açıklamaları ve Esra Erol'da yaşananlar...

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un programda izleyiciler kan donduran bir itirafa tanıklık etti. Yaklaşık 15 gün önce 6 yaşındaki oğlunu komşusuna bırakarak ortadan kayboldu.

Ferdi Karakuş, eşi Esra Karakuş'un evden kaçtığını belirterek Esra Erol'un programına başvurdu.

6 yaşındaki oğlunu komşusuna bıraktıktan sonra "Ben doktora gidiyorum" diyerek evden çıkan ve bir daha dönmeyen Esra Karakuş'a Esra Erol'un yoğun gayretleri sonucu ulaşıldı.

İzmir'de amcasının yanında olduğunu belirten genç kadın, alt komşuları Cengiz ile kaçtığı iddialarına ise ateş püskürdü.

FOTOĞRAFI GÖRÜNCE TELEFONU KAPATTI

Komşusu ile kaçtığı iddiasını kesin bir dille yalanlayan genç kadın, ekrana verilen fotoğrafı görünce telefonu kapatmak zorunda kaldı.

Ekrana yansıtılan görüntünün Gaziantep'te çekildiği ve fotoğrafın ısrarla abim dediği Cengiz K.'nın ablasının evinde olduğu ortaya çıktı.

Bu fotoğraf sonrası yeniden yayına bağlanan genç kadın, stüdyoya gelerek tüm gerçekleri anlatacağını belirtti.

ÇOCUĞUNUN BABASI DA KOMŞUSU ÇIKTI

Stüdyoya gelen ve canlı yayında olan biteni anlatan Esra Karakuş, kaçtığı komşusu Cengiz K.'yı çok sevdiğini ve onunla yaşamaktan mutlu olduğunu ifade etti.

İki yıldır komşusuyla yasak aşk yaşadığını itiraf eden genç kadın, küçük kızının babasının da kocası değil komşusu Cengiz K. olduğunu belirtti.

Editör: TE Bilişim