Esra Erol’da Yine Terlik Atıldı!… Esra Erol’da cuma günü programa damga vuran isimler Salih, Mevla ve Nilüfer tekrar yayında bir araya geldi. Karısı ve sevgilisi ile aynı evde yaşayan Salih’i Esra Erol canlı yayından kovmuştu. Salih ile Mevla’nın boşanıp boşanmadığı merak konusu oldu. ATV’nin en çok izlenen programlarından Esra Erol’da yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Esra Erol’da yüzleşmeler devam ediyor. Terk edenler, kayıplar Esra Erol’da konuşuluyor. Esra Erol’da yeni bölümünde kimler yer alacak merak ediliyor.

“Sevgilim Salih Kaya ve onun karısı Mevla ile aynı evde yaşıyoruz!”

Hayriye Hanım’ın 19 yaşındaki kızı Nilüfer, evli ve çocuklu olan Salih Kaya’ya kaçtı ve Salih’in karısı Mevla ile aynı evde yaşıyor!

MEVLA BOŞANMA KARARI ALDI

1 Şubat Pazartesi günü tekrar yayına katılan Mevla Salih’ten boşanma kararı aldığını söyledi. Ama son bir defa daha Salih’i dinlemek istediğini bildirdi.

Yayına gelen Salih ise Nilüfer’i tercih etmeyip Mevla ile yaşayacağını söyleyerek ondan özür diledi.

Nilüfer’in Annesi Yine Terlik Fırlattı!

Cuma gününe damga vuran olay sonrasında Nilüfer, Mevla ve Salih canlı yayında tekrar yüzleşmek için bir araya geldi. Nilüfer’in annesi cuma günü kızına terlik fırlatmıştı. Bugün yine terlik fırlattı. Canlı yayının son dakikasında Esra Erol veda konuşması yaparken bu görüntü ekranlara yansıdı.

Editör: TE Bilişim