Yapımını Provizyon Medya’nın üstlendiği, jüri koltuğunda Türkiye’nin ünlü şefleri Arda Türkmen, Ali Ronay ve eşsiz yemek kültürüyle gurme ve gezgin Ayhan Sicimoğlu’nun oturduğu, sunuculuğunu ise Öykü Serter’in yaptığı yeni yarışma programı “Şef Akademi”nin afişi izleyenlerin beğenisine sunuldu.

“Şef Akademi” her cumartesi ve pazar saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşurken, “Şef Akademi Doğada” hafta içi her gün saat 16.00’da ekrana gelecek.

TAKIMLAR KURULDU!

“Şef Akademi”de gerçekleşen elemelerin sonunda akademiye kabul edilen ve finalist olan on beş yarışmacı, üçer kişilik takımlar halinde bundan sonra da jüri karşısında yemek konusundaki kabiliyetlerini sergilerken, hem bireysel hem de ekip olarak birbirleriyle kıyasıya rekabette olacaklar.

BÜYÜK ÖDÜL ARABA!

Programda yarışmacılar, hayallerini kurdukları şef unvanına ve büyük ödül olan sıfır kilometre bir otomobile kavuşmayı hedefleyecekler.

ŞEF AKADEMİ DOĞADA İLE DOĞAYLA İÇ İÇE!

“Şef Akademi” programında birbirleriyle yarışan şef adayları hafta içi her gün yayınlanan “Şef Akademi Doğada” programında da ayrı bir rekabet içinde olacaklar.

Yarışmacılar “Şef Akademi Doğada” kapsamında, eleme bölümleri için koruma kazanacakları ve birçok farklı avantajlara sahip olacakları yarışlara katılacaklar.

Programda “Şef Akademi” yarışmacıları, doğal tarımın yapıldığı ve sürdürülebilirliği benimseyen “Şef Köy” adı verilen ekolojik olarak tasarlanmış alanda hem birbirleriyle yarışıp hem de doğayla iç içe keyifli bir hafta geçirirken, izleyiciler de yarışmanın perde arkasına şahit olacaklar.

Heyecanın eksilmediği “Şef Akademi” her cumartesi ve pazar, “Şef Akademi Doğada” hafta içi her gün saat 16.00’da FOX’ta!

Editör: TE Bilişim