Kayseri'de maddi durumu olmayan kadınlarla para karşılığında anlaşarak ayaklarını bağlayıp falakaya yatıran Erkan T., Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

Kargo çalışanı Erkan T., kadınlara eziyet ettiği görüntülerinin ortaya çıkmasıyla polis ekiplerince gözaltına alınıp serbest bırakıldı.

 "FENOMENLİK İÇİN YAPTIM, SUÇ OLACAĞINI DÜŞÜNMEDİM"

Erkan T., ifadesinde ise evli olduğunu belirterek "Kadınlarla sosyal medya üzerinden tanışmıştım. Bu görüntüler çekildiğinde evde kimse yoktu. Hiç kimseye zorla bir şey yapmadım. Bu videoları çekerek internet fenomeni olmak ve para kazanmak istiyordum. Bu olayda kadınların rızası olduğu için suç olabileceğini düşünmedim." dedi.

HAKAN URAL CANLI YAYINDA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Yaşanan skandal olay, Kanal D ekranlarında yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın yaptığı 'Neler Oluyor Hayatta' programında masaya yatırıldı.

Hakan Ural, Erkan T.'nin ifadesi üzerine olayla ilgili tepkisini dile getirdi.

"FALAKAYA YATIRACAĞIM DER GÖZÜNÜ BAĞLAR KESER"

Kızım sen bu adamı ne tanıyorsun, adam falaka atacağım der gözünü bağlar keser seni. Karım bana dese seni bağlayacağım hayırdır derim. Beni doğrasan ben bağlı bağlı nasıl kurtulacağım. O an duygusu patlar, hazır gelmişken bunu doğrayayım der.

Editör: TE Bilişim