Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’, TV8’de ekrana gelen on yedinci bölümüyle AB ve 20+ABC1 kategorilerinde birinci olarak cuma akşamının en çok izlenen yapımı olmayı sürdürdü.

‘Kırmızı Oda’nın yeni bölümünde Doktor Hanım’la egzersizleri sonuç veren Selvi (Sema Keçik), bugüne kadar mahrum kaldığı güzellikleri yaşamak için oğlu Mert’le birlikte kendini dışarı attı ve özgürlüğü içine çekti. 

Hediye (Sezin Akbaşoğulları) tam da hayatını yaşama fırsatını elde etmişken; annesinin hastalığını da öğrenip onunla ilgilenmeyi tercih edince güvenli alanından çıkamadı. Kendini başarısız hisseden Doktor Piraye ise konuyu Doktor Hanım’a açtı. 

Boncuk’un (Burcu Biricik) içinde kopan fırtınaları ve yaşadığı suçluluk duygusunu en yakınları dahi anlamayınca Doktor Hanım ona kol kanat gerdi. 

Mutlu bir aile hayatı olan Kumru’nun (Aslıhan Gürbüz) saldırdığı adamla nasıl bir geçmişi olduğu ise büyük merak uyandırdı. 

‘Kırmızı Oda’ yeni bölümüyle 1 Ocak Cuma akşamı TV8 ekranında olacak.

Editör: TE Bilişim