Seyirciyi ekran başına kilitleyen ve gerçek hayat hikayelerinin anlatıldığı TV 8 dizisi Kırmızı Oda da şok eden iki ayrılık yaşandı. Hikayesi ile herkesi kahreden Meliha ile yasak aşk yaşadığı Necdet diziden ayrıldı fakat başka bir dizide yeniden yolladı kesişti.

 Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun senaryosunu yazdığı dizi karşısında yıllardır ekranda olan sıkı rakipleri olsa da ilk bölümden reyting listesinin zirvesine oturmayı bildi. 

Kırmızı Oda'da Meliha karakteri ile yıldızını iyice parlatan Evrim Alasya, her hafta alkış toplayan oyunculuğu ile sosyal medyanın da en çok konuşulan ismi oldu. Dizide şiddet gördüğü eşinin ilk eşinden olan oğlu Necdet ile yasak aşk yaşayan Meliha, çok tepki çekse de zamanla hikayesi herkesi derinden sarstı. Meliha karakterine hayat veren Evrim Alasya'nın artık dizideki hikayesi bitti ve ayrılıyor.  Şahmeran adlı bir dizi ile anlaşan güzel oyuncu Ferda adında bir kadını canlandıracak. 

Dizide kanser hastası olan ve Meliha'yı aldatan Necdet'in yani genç oyuncu Taha Baran Özbek'in de aynı dizi ile anlaştığı ortaya çıktı. Yani Kırmızı Oda da kavuşamayan iki aşık Şahmeran dizisinde bir araya gelecek. 

Editör: TE Bilişim