Loki dizisi, filmde Uzay Taşı'nı alıp kaçan karakterin bu noktadan sonra yaşadığı maceraları konu alacak. Peki Loki ne zaman izleyici ile buluşacak?

Marvel'ın merakla beklenen Disney+ dizilerinden biri olan Loki'den sevindiren haber geldi.

Koronavirüs nedeni ile çekimleri sürekli ertelenen dizinin ilk fragmanı paylaşıldı. Loki, 6 bölümden oluşan mini dizi halinde yayınlanacak.

Netflix'in yeni dizisi Fate: The Winx Saga'dan ilk kareler ve fragman!Netflix'in yeni dizisi Fate: The Winx Saga altı bölümden oluşan bir dizi ve 22 Ocak 2021'de tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix'te yayınlanacak..

Rick and Morty'nin senarist ekibinde yer alan Michael Waldron tarafından hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Sex Education ve Daybreak gibi dizilerle tanınan Kate Herron oturuyor.

LOKİ DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Loki dizisi, Mayıs 2021'de Disney+'ta yayınlanacak.

Dizinin konusuna gelince; Avengers: Engame'de yaşananlardan doğrudan etkilenecek olan Loki dizisi, filmde Uzay Taşı'nı alıp kaçan karakterin bu noktadan sonra yaşadığı maceraları konu edinecek. Dizi hakkında bilinenler oldukça az olsa da, Loki'nin dizide farklı zamanlara ve farklı evrenlere yolculuk edeceği biliniyor.

Editör: TE Bilişim