Masterchef Türkiye'de finale sayılı günler kala kızılca kıyamet koptu.

TV 8 ekranlarında yayınlanan Masterchef'te dün akşam yayınlanan son bölüme Barbaros Yoloğlu ve Mehmet Yalçınkaya arasındaki kriz damgasını vurdu. Şampiyonluğun favorilerinden biri olarak gösterilen Barbaros Yoloğlu ile jüri üyelerinde şef Mehmet Yalçınkaya arasında buzdolabı kapağı yüzünden tansiyon yükseldi.

 Eleme adayının belli olduğu Masterchef'te buzdolabının kapağının açık olduğunu gören Mehmet Şef sinirden küplere bindi ve Barbaros'un savunması üzerine Barbaros'a adeta ateş püskürdü.

Masterchef'te yarışmanın birincisi için geri sayım başlamışken yarışmacılar arasında da rekabet giderek arttıyor. Finale doğru adım adım yol alırken 15 Aralık akşamı yayınlanan Masterchef'in son bölümünde yaşanan gerginlik büyük ses getirdi. Popüler yarışmacılar arasında olan ve dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Barbaros Yoloğlu ile şef Mehmet Yalçınkaya buzdolabının kapağının açık kalması nedeniyle birbirlerine girdiler. Mehmet Şef, Barbaros Yoloğlu'na ağır sözlerle yüklenince stüdyo bir anda buz kesti.

Mehmet Şef ve Barbaros arasında yaşanan gerginlik sosyal medyanın gündemine oturdu.

Editör: TE Bilişim