Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ikizlerin sözleri tüm Türkiye'yi ağlattı. Müge Anlı'da bugün son dakika gelişmesi yaşandı. 3 günlükken evlatlık verilen Beyza ve Büşra kardeşlerin anneleri bulundu. Müge Anlı canlı yayınında "Biyolojik babamız ölmüş, daha iyi bir hayat yaşayalım diye bizi evlatlık vermişler" açıklamasında bulunan ikizler, annelerinin bulunmasıyla bu gerçeğin bambaşka olduğunu öğrendi. Tanışmaya hazır olmadığını söyleyen biyolojik annenin canlı yayına bağlanmasıyla gözyaşları sel oldu. İşte 6 Nisan Salı günü Müge Anlı canlı yayınında yaşanan son dakika gelişmeleri...

31 yaşındaki ikizler tüm çabalarına rağmen biyolojik ailelerini bulamamışlardı. İkizler sadece biyolojik ailelerin Çankırı'dan olduğunu biliyordu.

Anlatılanlara göre, babaları vefat etmiş, anneleri de 5 kızın ardından 2 kız çocuğuna daha bakamayacağı için evlatlık vermişti.

Yıllarca kendilerini dünyaya getiren annelerini merak eden ikizler, büyüten anneye ise minnet duyuyordu.

Henüz 3 günlükken 6 Mart 1990 tarihinde Ankara'da evlatlık verildiklerini bilen Büşra ve Beyza Yılmaz isimli ikizler, Müge Anlı'nın kapısını çaldı.

İkizlerden Büşra canlı yayında, "Dayım Erol Erter gelip tek başına o almış bizi annemizden. Kardeşlerimi merak ediyorum, kim olduğumu merak ediyorum.

Evlatlık verenler 3 kişiymiş o sırada biyolojik anne, dayı ve dayının eşiymiş. Bizi alan dayım birebir iletişime geçmiş o aileyle, onlarla tanışma fırsatı olmuş.

Ondan dolayı çok az bir bilgisi var. Bizi alan ailem de annem ikiz, o yüzden bizi ayırmak istememişler. 31 sene boyunca bize çok güzel bakan annemden babamdan gerçekten Allah razı olsun.

Değişen bir şey olmayacak, siz bizim en sevdiğimiz en kıymetlimizsiniz. Benim 1 tane annem 1 tane babam var bir de yaram var. O kadar, bulmak istiyorum." açıklamasıyla yüreklere dokunmuştu.

Beyza ise, "8 yaşında evlatlık olduğumuzu annem söyledi. Biz kurabiye yaparken annem anlatmaya başladı. 'Siz bebekken bizim bakmamız için getirildiğiniz' dedi.

Biyolojik babam, annem hamileyken vefat etmiş, traktör kazasında. En azından iyi şartlarda büyüsünler diye istemeye istemeye evlatlık vermişler." ifadelerini kullandı.

Müge Anlı canlı yayınında bir son dakikası yaşandı. Müge Anlı, ikizlerin 31 yıllık hasretinin son bulduğunu ve annelerinin bulunduğunu söyledi.

Müge Anlı olayla ilgili, "Anne bulundu. size anlatılan hikaye ile gerçek çok başka. Sizi veren aile siz onu bulmayın diye bambaşka bir hikaye anlatmış.

Sizden kimseye bahsetmemiş, tek bir kızı haricinde. 2 tane ablanız 1 tane abiniz var anneninizden. Babanızdan da 4 kardeşiniz var yani 7 kardeşsiniz." açıklamasında bulundu.

Canlı yayına bağlanan abla ise annelerinin bu tanışmaya hazır olmadığını belirtti.

Ancak ikinci bir son dakika gelişmesi yaşanarak biyolojik anne canlı yayına telefonla bağlandı.

Annesinin telefona bağlandığını duyan Büşra gözyaşlarına boğuldu.

31 yıl sonra annesiyle konuşma fırsatı bulan Büşra, "Hiçbir şekilde üzülmeni istemiyorum, biz çok iyi bir şekilde büyütüldük. Hiç eksiklik hissetmedik seni de her ne olursa olsun çok güzel bir kadınsın bizim için.

Her ne olursa olsun seni çok seviyorum anne. Hastalığın olursa sana bakarım anne, ameliyat olursan yanında olurum anne. Her şeyi yaparım sadece üzülme." dedi.

Editör: TE Bilişim